BLIV PARTNER

Udfyld venligst formularen…

3Vil du være samarbejdspartner med Fagexperten.dk, og dermed “slippe” for at bruge tid på markedsføring, herunder annoncer i den lokale avis, dyre kampagner på nettet, eller at have en sælger ansat til at lave det opsøgende arbejde.

Istedet lader du Fagexperten arbejde stenhårdt og målrettet for at skaffe dig prekvalificerede og kvalitetsikrede opgaver som alle passer netop dine kompetencer.

Vi tilbyder dig at byde på alle opgaver i det område du ønsker at se opgaver fra, løbende som vi får dem “verificeret”.

Systemet fungerer som følger:
  1. Tilmeld din virksomhed ved at udfylde formularen. Vi vil efterfølgende kontakte dig for at høre nærmere omkring din virksomhed, og hvordan vi kan service jeres behov. Vi laver typisk aftaler med løbetid på 3. – 6. eller 12. måneder af gangen. Når aftalen er på plads vil du begynde at modtage opgaver pr. e-mail og sms, og herefter vælger i selv hvilke opgaver i ønsker at byde på eller at afvise.
  2. Alle opgaver “Verificeres”, hvilket sikrer jeres virksomhed helt aktuelle opgaver.Dette gøres i samråd med kunden, for at opnå en så høj kvalitet som muligt.
  3. Vi tilsender kun opgaver der passer det geografisk område i øsnker at  dække”.
  4. Udgå for mange bydere på opgaven. Vi lægger “låg på” ved Max. 3. bud på opgaven.
  5. Når i har vist interresse for opgaven, modtager i kunden´s kontaktinformationer pr. email og sms. I betaler kun for de opgaver i vælger at byde på. Opgaver der afvises er derfor gratis.I retter dernæst direkte kontakt til kunden for nærmere aftale samt ved ønske om flere detaljer. Når tilbuddet accepteres fra kunden´s side, forgår resten mellem Partner & kunde.
For en god orden´s skyld…

Det er i sidste ende op til kunden om der vælges at gøre brug af diverse tilbud der gives fra Fagexperten´s partnere eller blot høfligt at takke “Nej Tak”. Vi tilskønner gensidig respekt for optimal tillid gennem hele processen.

Tilmeld virksomhed

(I vil blive kontaktet indenfor 24. timer…)

Jeg vil gerne ringes op