Billig Gulvafslibning? –  Få op til 3 gratis tilbud.

Få 3 tilbud på gulvafslibning – gratis og uforpligtende

Udfyld formularen og få tilbud fra 3 gulvslibere idag

Få de billigste tilbud fra 3 professionelle gulvfirmaer

Så nemt er det:
Fagexperten har samlet de bedste gulvslibere
over hele landet. Find dem alle her.

1. BESKRIV OPGAVEN

2. OPGAVEN VERIFICERES

3. OPGAVEN UDSENDES

Fagexperten har samlet de bedste gulvslibere
over hele landet.  Så nemt er det: 


1. BESKRIV OPGAVEN
2. OPGAVNE VERIFICERES
3. OPGAVEN UDSENDES

Gulvafslibning – Hvad er det bedste for dit gulv:

Hvad er den bedst egnede gulvslibning og efterbehandling af netop dit trægulv?

Når du beslutter dig for en gulvafslibning, er det afgørende at vælge den rigtige gulvslibning og det produkt der passer specifikt til den type af trægulv, farve  og ikke mindst i det miljø hvori gulvet befinder sig.

Ved du, om dit gulv er af hårdt træ eller en blødere variant af trægulve…? Hvis De ikke er sikker, så fortvivl ikke, Fagexpertens gulvslibere vil helt sikkert vil være i stand til at fortælle Dem meget mere omkring netop Deres gulv, og de egenskaber trægulvet har eller bør have og hvilke krav der stilles til gulvets egenskaber.

Ved De, hvilken træart deres gulv består af ?

Der er mange forskellige arter af træ, der anvendes til gulve dag (flere end 50), For eksempel:

Kirsebær
Egetræ
Fyrretræ
Valnød
Bøg

Det er vigtigt at vælge den korrekte og afsluttende proces for hver enkelt træart. Kun en Fagexpert indenfor gulvslibning og efterbehandling, der dagligt arbejder med gulvafslibning af de forskellige gulvtyper, har den nødvendige viden, kan rådgive Dem gennem hele processen.

Er trægulvet fast eller halvfast?

Uanset om gulvet er fast eller halvfast kan begge varianter naturligvis gulvafslibes, men kræver ofte forskellig tilgang til gulvafslibningen og til de materialer der benyttes til gulvafslibning. Alle vores Fagexperter benytter sig af flere forskellige typer af gulvafslibnings maskiner, som hver har deres helt unikke egenskaber, og som benyttes individuelt til gulvafslibning af de respektive gulvtyper.

I hvilket miljø skal gulvet fungere for Dem?

Alle rum er forskellige, f.eks. indeholder køkkenet og badeværelset et højt niveau af fugtighed i forhold til resten af boligarealet. Fordelingsgange har oftest tendens til at have en væsentlig større portion gennemgangstrafik (og dermed også større slidtage) end andre værelser. Hvert rum, gang osv. kan derfor have brug for forskellig gulvafslibning og efterbehandling og i hvert deres niveau. Alle vores dygtige gulvslibere tager naturligvis disse faktorer i betragtning hver gang et gulv besigtiges, og når gulvafslibningen udføres. 

Hvilken type slutprodukt vil du have?

Indenfor gulvafslibning kan der idag tilbydes flere forskellige typer af efterbehandling, hver med deres unikke egenskaber herunder: Blank, mat, traditionel, mørke eller lys overflade. Nedenstående produkter viser en række forskellige muligheder som eks:

Vandbaserede olie – Mat ell. blank
Sæbe Behandling
Ludbehandling

Spørg vores fagexperter til råds for en nærmere præsentation af de forskellige muligheder.

Vedligeholdelse det ”nye” gulv?

En velholdt gulvoverflade vil forlænge levetiden (og du sparer penge!) På gulvfladen. Som en selvfølge, anbefaler vi folk med trægulve at benytte de anbefalede foranstaltninger som er nødvendige for at bevare gulvets overflade og dermed beskytte den investering man har foretaget ved en gulvslibning.

Undgå dyre fejltagelser

Danskerne er Europamestre som ”Gør det selv” folk, men desværre ofte med de følger, at skaden hurtigt kan ske, når man eks. lejer en gulvsliber maskine i et byggemarked og tror det ”bare lige skal slibes” men at man istedet får lavet ujævnheder og andre typer af skader som bagefter skal udbedres af fagexperter, hvis det da overhovedet er muligt at udbedre, eller i værre tilfælde som følge deraf, gulvet helt skal udskiftes.

Få 3 gratis uforpligtende tilbud

(samt med i købet den helt rigtige rådgivning fra fagexperter i gulvafslibning og efterbehandling). Læs vores generelle betingelser her

Gulvafslibning

Udfyld formularen, og få 3 uforpligtende tilbud

      Jeg vil gerne ringes op