Professionel Flytning hver gang?

Udfordringerne kan være mange i forbindelse med flytning fra en bolig til en anden, og er det noget man selv kan overskue? Istedet for at gøre det selv vælger de fleste fornuftigt nok også at overlade opgaven til en af Fagexpertens professionelle flyttefirmaer.

Skal du bruge et flyttefirma?

En god idé er altid at danne sig et indtryk af hvor meget der skal flyttes inden man tager næste skridt. Skal der blot flyttes nogle enkelte ting bør man selv håndtere flytningen, derimod er der tale om større ting eller en komplet bolig vil det altid være bedst at kontakte Fagexperten.dk og lade os hjælpe med de bedste Flyttefirmaer uanset flytteopgavens omfang, flytning på tværs af landet eller til udlandet. Mange erfarer hurtigt opgaven kan virke uoverskuelig, skal man selv stå for flytningen.

Et professionelt flyttefirma kan spare dig for både tid og alt det tunge arbejde. Desuden tilbyder alle vores flyttefirmaer hjælp til nedpakning og emballage, samt muligheden for at låne flyttekasser i forskellige størrelser, så man slipper for ulejligheden i selv at skulle indkøbe dem for senere hen at skulle opbevare dem efter endt flytning. Desuden vil alle Fagexpertens professionelle flyttefirmaer kunne tilbyde rådgivning og vejledning i alle flytningens faser, og til hvordan indboet bedst muligt sikres under flytningen, så risikoen minimeres for, at ting går i stykker undervejs til stor ærgelse for alle parter.

Der findes utallige flyttefirmaer på markedet, og nogle er bedre end andre. Det kan være en stor jungle at skulle igennem, tit med stor risiko for et forkert valg. Fagexperten tilbyder kun opgaver til firmaer som har sin hovedbeskæftigelse indenfor Flytning, hvilket sorterer mange

Hvor meget pakning ønsker du selv at stå for?

Er prisen en vigtig faktor anbefaler vi naturligvis at gøre så meget som muligt selv, hvilket indebærer nedpakning, emballering og indeksering (nummer på alle kasser). Dermed kan tiden begrænses til et absolut minimum fra flyttefirmaet ankommer til flyttebilen er pakket og klar. De fleste flyttefirmaer tilbyder ved besigtigelse af boligen en grundig gennemgang af boligens inbo for dermed at kunne rådgive i hvordan genstande bedst muligt emballeres for at undgå eventuelle skader.Det gælder eks. flyttekasser i alle størrelser, silkepapir til glas og skrøbelige genstande, bobleplast, bølgepap, tekstiler m.v.

Er man forsikret i tilfælde af skader?

Et krav fra Flyttefirmaernes fagforbund (DMF) er, at deres medlemmer skal have en gyldig godstransportforsikring (ansvarsforsikring). Denne forsikring dækker de eventuelle skader flyttefirmaets folk skulle have forudsaget, er uheldet en realitet. Står du selv for pakningen, og skyldes mangelfuld indpakning en skade opstår, dækker forsikringen som udgangspunkt ikke. Spørg altid dit forsikringsselskab til råds inden pakning påbegyndes. Hvis man ønsker at være dækket 100% ved en flytning, bør man lade flyttefirmaet stå for alt arbejde, herunder nedpakning og emballering.

Hvad kan man selv gøre?

  • Rydning og organisering af indbo
  • Kontakt evt. firmaer som tager alt det indbo man ikke ønsker skal være en del af flytningen (Røde Kors, lokale organisationer)
  • Rengøring af boligen, rum for rum samt aftøring af møbler.
  • Melde flytning til relevante myndigheder
  • Afmontering af diverse indbo, herunder elektriske artikler, lamper osv.
  • Demontering af større indbo, herunder klædeskabe og andet inventar.
  • Tømning af hårde hvidevarer, afrimning m.v
  • Indsamling af nøgler til alle bygninger, herunder garage, skur, udhuse m.v

Hvad koster det at hyre et flyttefirma?

Der kan være mange forskellige faktorer som har direkte eller indirekte påvirkning på prisen. Skal der løbes på trapper er prisen naturligvis dyrere end hvis det er i stuen, eller hvis der er elevator. Adgangsforhold kan også have stor indflydelse på prisen, afhængig af om flyttebilen kan holde lige udenfor opgangen osv.

Få flere gode tips fra Fagexpertens professionelle Flyttefirmaer!

Jeg vil gerne ringes op