Ejendomsservice Køge-  Få 3 gratis tilbud

Få 3 ejendomsservice tilbud– gratis og uforpligtende

Nemt – Indsend din opgave online

 Ejendomsservice i Køge & omegn

Fagexperten har samlet 22 af de Bedste & Billigste Ejendomsservice firmaer i Køge & Omegn.

1. BESKRIV OPGAVEN

2. OPGAVEN VERIFICERES

3. VÆLG TILBUD

Fagexperten har samlet de bedste gartnerfirmaer
over hele landet.  Så nemt er det: 


1. BESKRIV OPGAVEN
2. OPGAVNE VERIFICERES
3. OPGAVEN UDSENDES

Ejendomsservice Køge –  Gartnerservice – Rengøring & vedligeholdelse

Ejendomsservice køge tilbyder ejendomsservice til både private og erhverv. Ejendomservice dækker over en bred vifte af services, herunder pasning af “Grønne & Grå” arealer såsom hækklipning, græsslåning men også professionel rengøring til erhverv & boligforeninger.

Ejendomsservice køge tilbydes også services med mere specifik karakter eks. Vicevært-service for boligforeninger som ikke har en Vicevært 24-7 året rundt.

Ejendomsservice Køge tilbyder hurtigt og nemt at indhente 3 tilbud på ejendomsservice.

​Ejendomsservice køge tilbyder ejendomsservice i køge & omegn, men også resten af sjælland. Vi har specialiseret sig i de mest almindelige opgaver indenfor ejendomsservice, henholdsvis trappevask, hækklipning & erhvervs-rengøring.

Boligforeninger & erhvervskunder

Ejendomsservice køge har stor erfaring i håndtering af professionel ejendomsservice og rengøring, og vi servicerer idag flere end 30 boligforeninger og erhvervskunder i køge & omegn.

Vi håndterer både de store og de mindre opgaver indenfor ejendomsservice & rengøring til boligforeninger og erhverv, med stor fokus på altid at levere et højt serviceniveau & kvalitet i det udførte arbejde.

Professionel Ejendomsservice i Køge & omegn – Høj service til lave priser

​Hos Ejendomsservice køge er ingen opgave for lille eller for stor. Ejendomsservice køge finder altid det bedste match til netop din opgave.

Ejendomsservice køge finder gerne med lokale ejendomsservice-firmaer fra Køge & omegn, idet lokalkendskab ofte giver lavere priser for alle vores kunder.

Græsslåning & hækklipning

Ejendomsservice køge tilbyder boligforeninger i Køge & omegn både græsslåning & hækklipning til gunstige priser.

Både hækklipning og græsslåning tilbydes henholdsvis som enkeltstående ydelser, men kan også bestilles som fastaftale-ydelser hvor anlægsgartnere eller ejendomsservice-firmaer typisk kommer 15-28 gange i en sæson.

Trappevask

Vedligeholdelse af indendørsarealer herunder fortrapper & bagtrapper kan også varetages af vores dygtige samarbejspartnere indenfor ejendomsservice.

Trappevask af fortrapper og bagtrapper udføres i aftalte intervaller efter nærmere aftale, og tilpasses den enkelte boligforening i Køge & omegn efter behov.

Vinduespolering

Ejendomsservice køge tilbyder også vinduespolering til både boligforeninger og erhverv. Vinduespolering aftales efter behov, men typisk med interval på 1-2 gange pr. måned.

Snerydning

Ejendomsservice køge tilbyder snerydning & saltning til henholdsvis boligforeninger og erhverv.

Snerydning aftales typisk med udførsel i intervaller, men naturligvis også efter specialbehov eks til transportvirksomheder, kommunale institutioner med stort behov for kontinuerlig rydning af sne.

Snerydning & saltning købes som abbonoment for en aftalt periode, men kan naturligvis forlænges, skulle der være behov for dette. Sæsonen tegnes i perioden fra Oktober – Marts.

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice køge tilbyder professionel rengøring til henholdsvis erhverv & boligforeninger.

Erhversrengøring tilbydes:

 • Kontorarealer
 • Kommunale institutioner
 • Slutrengøring
 • Boligforeninger – lejeboliger

Professionel ejendomsservice omfatter opgaver som eks:

 • Græsslåning
 • Hækklipning
 • Fejning af stier
 • Erhvervsrengøring
 • Vinduespolering
 • Affaldshåndtering
 • Snerydning & saltning

Vores service er helt Gratis og uforpligtende.

Udfyld formularen, og få 3 uforpligtende tilbud

   Jeg vil gerne ringes op