Tømrermester i Roskilde

Tømrermester Roskilde - Få 3 Tilbud - Helt Gratis

Vores professionelle Tømrerfirmaer står altid klar 24/7 til at hjælpe med Tømreropgaver som omfatter alt fra udskiftning af Vinduer & Døre, nyt tag, tilbygning og meget andet. Send din opgavebeskrivelse ind og modtag 3 uforpligtende tilbud fra dygtige Tømrerfirmaer i Roskilde & omegn.

Tømrermester i Roskilde

Frank Olsen

Vor Frue Engvej 2, Vor Frue

4000 Roskilde

70 22 37 94

https://frank-olsen.dk

K. Jørgensen Tømrer/Snedker ApS

Køgevej 168 B

4000 Roskilde

70 87 48 97

https://www.kj-ts.dk

NL Tømrer & Snedker

Holmehuse 17A

4000 Roskilde

22619159

https://www.nlts.dk/

Johansen & Petersen Eftf. A/S 

Søndervang 26

4000 Roskilde

40375493

https://jp-eftf.dk

Anders Bagge

Sankt Hans Gade 16

4000 Roskilde

20206256

https://andersbagge.dk/

Ebbe Nielsen A/S

Rytterkær 3

4000 Roskilde

46769411

 https://enas.dk

Bjarne Hansen ApS

Ledreborg Allé 100E

4000 Roskilde

46323236

https://tfbh.dk

Ellbrecht ApS

Havnevej 32, 3 tv

4000 Roskilde

24488134

https://ellbrecht.dk

Tømrer og snedkermester Nels Rasmussen

Holbækvej 212

4000 Roskilde

20226257

https://nelsrasmussen.dk

Tømrer/Snedker Frans Larsen

Østervang 86 

4000 Roskilde

27834000

http://www.franslarsen.dk/

JJ Tømrer & snedker A/S

Sankt Hans Gade 25

4000 Roskilde

31313304

https://jj-ts.dk/

JTømrermester Andersen

Svogerslev Hovedgade 42

4000 Roskilde

40143496

https://tømrermester-per.dk

Tømrermester Mads Hyllehøj

Industrivej 37

4000 Roskilde

21602468

https://madshyllehoj.dk

JTømrermester Nicolaisen ApS

Penselstrøget 48

4000 Roskilde

40509360

https://t-nicolaisen.dk

Tømrer Ole Olesen

Møllevænget 12

4000 Roskilde

21292952

https://jj-ts.dk/

TH. Lund Tømrer & Montage ApS

Dagliljevej 2

4000 Roskilde

26204894

https://jj-ts.dk/

Vinduer i Roskilde - Skal vinduerne skiftes, har vi en ekspert til opgaven!

Stor omhyggelighed

Vidste du, at dårligt monterede vinduer kan koste dig dyrt på varmeregningen? Hos Tømrermester Roskilde er vi omhyggelige med alle detaljer i vores arbejde, og vi har en stor erfaring inden for montering af nye vinduer i ejendomme i Roskilde og omegn. Korrekt monterede vinduer sparer dig derimod for træk og unødvendigt høje varmeregninger. Lader du os klare arbejdet med udskiftningen, vil du endvidere undgå fugtskader ved utætheder i revner og sprækker – skader man desværre ofte ser når man overlader arbejdet til ikke-fagfolk.

Skal laves i samklang med huset

Tømrermester Roskilde gør os også meget umage med at få vinduer og døre til at passe godt sammen med det resterende interiør. De spritnye vinduer skal have et udtryk, der på naturlig vis fungerer godt med det resterende hus. Som med al andet byggearbejde, vi udfører, arbejder vi meget nøje med at bygge i samklang med husets øvrige udseende. Det handler om at finde ind til husets “sjæl”.

En ekstra finish

Hos Tømrermester Roskilde sætter vi pris på at give vore kunder noget ekstra for pengene. Det betyder, at vi sørger for at vindueskarme mv. bliver behandlet med en ekstra finish, der gør, at kunden kan mærke glæden ved godt håndværk. Kunden skal fx kunne føre sin hånd hen over karmene og mærke, at slibearbejdet er gjort så grundigt, så det føles som silke at røre ved. Det er noget af glæden ved veludført håndværk. For Tømrermester Roskilde er  glæden ved veludført arbejde det, der får os til se frem til at komme på arbejde hver dag.

Bedste kvalitetsprodukter hos Tømrerfirma Roskilde

I vort arbejde bruger vi kun de bedste kvalitetsprodukter fra blandt andet KPK Døre og Vinduer. Det gør vi, fordi vi ved, at kun de bedste leverandører kan opfylde kravene til vore egne høje kvalitetsstandarder. KPK Døre og Vinduer har  10 års garanti på deres produkter, hvilket er en udvidet garanti i forhold Vinduesindustriens generelle femårsgaranti. En god garanti er beviset på, at producenten stoler på kvaliteten af sine produkter. Et godt vindueshåndværk beskytter mod træk, skaber et smukt dagslys i rummet og er kilde til et godt indeklima. Skal du have lavet nye vinduer i Roskilde eller omegn så ring til Tømrermester Roskilde og lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig – vi løser opgaver på hele Sjælland.

Døre i Roskilde - Ønsker du nye Døre i din bolig !

Vælg den rette dør

Trænger dine døre til at blive skiftet ud? Når du skal have nye døre, er der et par faktorer du skal overveje før du gør dit køb. Døren i dit hjem er de besøgendes første indtryk – En smuk og elegant dør kan gøre indtryk på din besøgende allerede inden, du møder ham første gang. Fordøre har mange funktioner. For det første skal de gøre et godt indtryk og imødekommende på de indbudte besøgende, for det andet skal de holde uindbudte gæster ude og for det tredje skal de holde kulde og træk ude.

Tømrermester Roskilde – Den foretrukne leverandør af døre i Roskilde

Man kan vælge mellem døre af træ eller døre, der er lavet af en kombination af  træ eller aluminium. Igennem mange års erfaring, er Tømrermester Roskilde blevet eksperter indenfor montering af døre og vinduer i Roskilde og omegn. Du er meget velkommen til at ringe til Tømrermester Roskilde for at høre om fordele og ulemper ved de forskellige typer af døre. Det er vigtigt for os, at der bliver brugt den fornødne tid på opgaven. Dørens udseende skal gerne svare resten af husets udseende, så den er i samklang med husets stil, desuden skal håndværk og kvalitet være i top så du kan nyde dine smukke døre i mange år.

Din dør skal passe til dit hus

I en smuk murermestervilla vil man naturligvis gerne have en fordør, der udstråler den samme klasse som huset. Døren skal være solid, klassisk og må meget gerne have lækre
detaljer som sprosser og udskæringer, som døre havde i “gamle dage”.
Hos Tømrermester Roskilde i Roskilde har vi gode erfaring med at sætte døre op, der passer godt sammen med husets øvrige udseende. En flot dør kan løfte det samlede billede af huset, så det fx bliver mere værd, hvis det skal sælges. Vi giver dig en dør, som du kan være glad for til langt ud i fremtiden.

Indhent et tilbud i dag!

Skal du have monteret nye døre, så kontakt Tømrermester Roskilde i dag og modtag et tilbud på en dør, der passer til husets stil. Vi arbejder sammen med de bedste leverandører i branchen så som Swedoor og KPK. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Nyt Tag - Spar penge på varmen med et nyt tag

Der kan være mange penge at spare, hvis du får lagt et nyt tag på huset? Når det trækker fra vinduer og døre, opdager man det hurtigt, men mange mennesker opdager ikke, at taget er utæt eller mangler evt. isolering – Her vil varmen stille og roligt sive ud! 

Der findes et væld af muligheder, når man skal beslutte hvilken type tag man ønsker på ejendommen. Hvis du ringer til os får du fat i en lokal tømrermester i Roskilde, der kan vurdere hvordan du får mest muligt ud af din ejendom – og din varmeregning. Tømrermester Roskilde holder sig selvfølgelig løbende opdateret på nye isoleringsregler og fradragsmuligheder.

Har du spørgsmål vedrørende tagudskiftning, så er du altid velkommen til at ringe til Tømrermester Roskilde, eller sende os en besked via kontaktformularen

Tilbygning - I god harmoni med resten af boligen

Er man glad for naboerne, er det ærgerligt at flytte når familien vokser, og mangler man plads, er der heldigvis ofte andre muligheder. For mange er den bedste løsning en tidsvarende tilbygning til huset.

Ofte er det endda billigere at bygge til end at flytte til en ny bolig. I forbindelse med tilbygningen, kan man overveje at foretage en gennemgribende renovering af det nuværende hus, og på den vis vil man efter kort tid kunne stå med et fuldstændigt gennemrenoveret hus med god plads, der fremstår som nybygget.

Kunsten ved at bygge til er, at tilbygningen skal være i harmoni med resten af husets udseende, ligesom renoveringen skal foretages i respekt for husets oprindelige charme.