Tømrer & Snedker i Greve

Tømrer Greve- Få 3 Tilbud - Helt Gratis

Vores professionelle Tømrerfirmaer står altid klar 24/7 til at hjælpe med Tømreropgaver som omfatter alt fra udskiftning af Vinduer & Døre, nyt tag, tilbygning og meget andet. Send din opgavebeskrivelse ind og modtag 3 uforpligtende tilbud fra dygtige Tømrerfirmaer i Greve & omegn.

Tømrer & Snedker i Greve

Bor du i Greve og søger du en professionel Tømrermester i Greve & omegn, til at afslibe dine trægulve, så er du kommet et stort skridt nærmere. 

Du skal blot udfylde formularen, hvorefter du vil modtage 3 skarpe tilbud på tømrerarbejde fra en lokal Tømrermester i Greve & omegn.

Udskiftning af vinduer og døre i din Bolig

Har dit hus brug for at få foretaget udskiftning af vinduer og døre som en del af en større energirenovering ? Så kan Tømrer Greve hjælpe dig med at finde de helt rigtige vinduer og døre i høj kvalitet og til de bedste priser.

Tømrer Greve har stor erfaring med etablering af mange forskellige slags vinduer eller døre. Vi udfører vinduesudskiftning i Greve og omegn, men servicerer selvfølgelig hele Sjælland. Hos Tømrer Greve kan du altid være sikker på, at det stykke arbejde, vi udfører, er i den absolutte topkvalitet.

Udskiftning af vinduer & døre - Grundig rådgivning & vejledning

Udseendet på ens døre har utroligt meget at sige i forhold til husets generelle udseende – det samme glæder for ens vinduer.

Det gælder om at finde vinduer og døre, som passer ind i husets stil for at få det bedste resultat, som du bliver glad for de næste mange år

Tømrer Greve lægger stor vægt på at give dig gode råd og vejledning i hele processen, sådan at du altid ender med den helt rigtige løsning i forbindelse med udskiftning af vinduer og døre i dit hjem.

Stort udvalg af Vinduer og døre – Hvad skal du vælge?

Alt efter hvor meget tid man ønsker at bruge på vedligeholdelsen af nye vinduer, findes der mange passende varianter i forskellig kvalitet. Vinduer lavet i en træ/alu kombination kræver ingen vedligeholdelse, da de er beklædt med aluminium på ydersiden og en flot træside på indersiden. 

Vælger man et klassisk trævindue vil man være nødsaget til at skulle give dem en behandling med maling en gang i mellem, for at sikre et vedholdende flot udseende.

Vil du høre mere om, hvad Tømrer Greve kan tilbyde i forbindelse med udskiftning af vinduer og døre, så kontakt os på telefon 31 17 50 42 eller send en e-mail på info@fagexperten.dk. Du kan også bruge kontaktformularen til at kontakte os omkring udskiftning af vinduer & døre.

Vi skulle have udskiftet vinduer, og kontaktede Tømrer Greve. Vi er superglade for de nye vinduer

Lars Jensen, Greve

Udskiftning af tag til en fordelagtig pris

Trænger taget på huset til at blive skiftet ud? Hos Tømrer Greve har vi mere end 30 års erfaring med udskiftning af tag, som vi udfører i Greve og omegn.

Få professionel rådgivning ved udskiftning af Tag

Tømrer Greve tilbyder professionel ekspertise og viden om valg af tagtype, således du altid kan få den helt rigtige rådgivning omkring nyt tag, og hvilken tagtype du bør vælge til din bolig. Der findes rigtig mange forskellige løsninger og lige så mange forskellige priser.

Vi tilbyder udskiftning og renovering af tag i alle materialer, uden undtagelser. Vi kan derfor hjælpe dig, hvis du overvejer et:

 • Eternittag
 • Tegltag
 • Tagstenstag.
 • Ståltag
 • Tagpap
 • Stråtag

Det kan også være, at du ønsker en helt anden løsning – det kan vi også sagtens hjælpe dig med.

Hvad koster et nyt Tag

Prisen for et nyt tag afhænger i høj grad af antallet af kvadratmeter samt valg af materiale. 

Skal Tømrer Greve udregne en konkret pris på din forestående udskiftning af tag, må du endelig kontakte os. Herefter kommer Tømrer Greve gerne ud og kigger på opgaven og udarbejder på baggrund heraf et uforpligtende tilbud.

Ring til Tømrer Greve og hør mere på telefon 31 17 50 42  eller send os en email på info@fagexperten.dk.

Energirenovering – Loftisolering og isolering af etageadskillelse i Greve & omegn

Skal du have udført isolering af etageadskillelse eller professionel loftisolering på Sjælland? Skal det udføres i højeste kvalitet og i de bedste materialer?

Hos Tømrer Greve har vi stor viden omkring professionelt udførelse af alle former for isolering, herunder isolering af loft, hulmur, facadeisolering, men også isolering af etageadskillelse i henholdsvis villaer og etageejendomme.  Tømrer Greve rådgiver bla. Boligforeninger omkring energirenovering af større og mindre bygninger.

Tømrer Greve arbejder har samlet de bedste og billigste Tømrerfirmaer i Greve og omegn, som gør det muligt at udføre opgaverne så billigt som muligt. Tømrer Greve har altid tid til din opgave, uanset opgavens størrelse, og står klar til at rykke ud med kort varsel for at hjælpe dig godt på vej. Kontakt os idag for et godt tilbud!

Tømrer Greve tilbyder lydisolering af etageadskillelse i Greve & omegn

Der er flere fordele ved en effektiv og professionel udførelse af isolering i forbindelse med etageadskillelse. Materialevalget er af stor betydning for både isoleringsevnen såvel som lydisoleringen.

I etageadskillelser er det vigtigt at benytte materialer med høj brandmodstand, for derved at mindske risikoen for spredning af ilden til resten af boligen, ved eventuelt opstået brand.

Tømrer Greve arbejder med dette både indefra og udefra, og du kan læse meget mere om isolering af etageadskillelse her.

Loftisolering – Isolering af lofter i Greve & omegn

Tømrer Greve udfører isolering af lofter i Greve og omegn, og vi arbejder med flere forskellige materialer. Vi benytter bl.a. ofte papiruld til loftisolering.

Papirisolering har en yderst god isoleringsevne og brandmodstand, ligesom det også er nemt og hurtigt at arbejde med. Dette bevirker, at opgaven kan udføres til en meget billig pris, og dermed hurtigt kan tjenes hjem. Der kan nemlig være rigtig mange penge at spare på den årlige varmeregning, hvis man får udført en isolering af loftet.

Kontakt Tømrer Greve for mere information omkring isolering

Hvis du ønsker at vide mere omkring de forskellige løsninger vi kan tilbyde indenfor isolering af lofter og vægge, hulmursisolering og meget mere – eller hvis du ønsker at få regnet et specifikt tilbud, kan du altid kontakte os på 31 17 50 42, eller på info@fagexperten.dk

Skal du have ny Garage eller Carport? Garager & Carporte i Greve & omegn

En flot garage eller carport er det første du ser ved et hus, og derfor kan det godt betale sig at investere i en flot og indbydende garage eller carport. Tømrer Greve kan tilbyde et bredt udvalg af løsninger indenfor Garager og carporte. Vi kommer gerne ud og tager en uforpligtende snak omkring dine ønsker til en ny Garage eller Carport.

Garager & Carporte

Tømrer Greve laver både garager og carporte. Forskellen mellem de to er, at en garage er lukket til, hvor en carport er en åben konstruktion. Der findes mange forskellige typer garager og carporte, og materialet kan være alt fra træ til stål og sten. Som oftest anbefaler Tømrer Greve, at Garagen eller Carporten ikke skiller sig for meget ud fra resten af dit huset. I andre tilfælde kan et unikt farve eller materialevalg  giver boligen en ny identitet og udtryk.

Tømrer Greve laver både store og små garager, med og uden isolering. Vi tilbyder gerne at hjælpe i hele processen, med alt fra tegning og design til materialevalg, og vi lytter naturligvis altid til dine ønsker til funktionalitet og udseende. Såfremt Garagen eller carporten overstiger de gældende regler for opførelse af bygninger uden byggetilladelse, hjælper vi også gerne med at indhente byggetilladelse fra din kommune.

Kontakt os nu! Få et godt tilbud på din nye Garage eller Carport i Greve & omegn

Du er mere end velkomme til at kontakt os for at høre mere. Vi tager gerne en uforpligtende snak om dine muligheder. Du kan kontakte os ved at skrive til os via email formularen her på siden, eller ved at ringe til os på telefon 31 17 50 42.

Tilbygning og ombygning af bolig

Skal der opføres en tilbygning til boligen, anneks til sommerhuset, en garage til bilen eller en udestue til de kølige sommeraftener i Greve & omegn, så er Tømrer Greve altid klar til at hjælpe dig godt videre.

Vi har mange års erfaring indenfor tilbygning til eksisterende boligareal, og vi udfører alt fra tegning til opførelse.

Tilbygning kan forandre hele boligen

Når huset synes trangt eller forkert indrettet, kan en tilbygning være et godt alternativ til eksempelvis at flytte. En tilbygning ligger i gennemsnit på kr. 20.000 pr. m2 i hovedstadsområdet, og lidt mindre i resten af landet.

Det er det du skal forvente at skulle betale, når du vil realisere drømmen om en tilbygning og dermed tilføje eks. et ekstra værelse, kontor, eller bryggers til dit nuværende hjem.

Men hvis behovet istedet er et nyt badeværelse eller køkken hvor krav omkring specifikke fagentrepriser typisk er flere og hvor materialer er dyre, vil udgiften hurtigt blive det dobbelte pr. m2.

Tilbygning kan forandre hele boligen (Fortsat)

I enkelte tilfælde kan tilbygninger blive så omkostningsfulde, at prisen overstiger den eksisterende boligværdi.

Der kan bestemt også være stor værdig og ikke mindst gevinst at hente på en tilbygning. En tilbygning gør det muligt at indrette sig på ny, og huset´s identitet og karakter dermed ændrer sig. Det kan være, at der med en tilbygning i den ene ende af huset dermed frigøres et rum i den anden ende, som dermed eksempelvis muliggør drømmen for et køkken-alrum.

Selv med få ekstra kvadratmeter kan man forandre hele huset, og de funktioner der er i huset.

Så selv om de tilbyggede kvadratmeter er dyre, så skal man reelt fordele dem ud på resten af huset´s størrelse og se, om huset samlet set matcher den økonomi, man har bundet det op i det.

Købe nyt eller bygge til?

De første 100.000 kroner af en tilbygning er ”Gratis”. Så meget koster det nemlig i gennemsnit at flytte, og hvis valget står mellem en tilbygning eller flytning, så kan man i hvert fald altid spare de 100.000 kroner til flytningen.

Så er pladsen blevet for trang i hjemmet, og drømmer du om en bolig, der lever op til alle dine krav til det perfekte hjem, så er en ombygning eller tilbygning til hus måske det helt rigtige og økonomiske bedre alternativ frem for en flytning.

Med en tilbygning slipper du for en dyr og besværlig flytning, og du og din familie kan blive i nærmiljøet nær skole, institution og velkendte naboer.

Hvad koster en tilbygning?

Ønsker du en attraktiv tilbygning-pris, er du altid velkommen til at kontakte Tømrer Greve for et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave. Ring til os på telefon 31 17 50 42 eller send en e-mail på info@fagexperten.dk.

Tilbygning?

Vil du bygge til? Uanset om du allerede har en fast plan for din tilbygning, eller du stadig kun er nået til de indledende tanker, står Tømrer Greve klar til at hjælpe dig.

Mange års erfaring

Tømrer Greve har stor erfaring med tilbygninger, og vores kompetente Tømrerfirmaer kan tilbyde grundig og fyldestgørende vejledning med alt fra de juridiske aspekter, f.eks. byggetilladelser, til valg af materialer og design. Tømrer Greve har hjulpet rigtig mange kunder i Greve og omegn med en tilbygning.

Hvordan skal din tilbygning være?

Når man skal have lavet en tilbygning er der et væld af store og små valg, der skal træffes. Ting som placering, design og indretning danner grundlaget for din tilbygning, men også små detaljer fylder meget i processen. Tømrer Greve sikrer, at der bliver tænkt på alt fra A-Z. Tømrer Greve tilbyder at være din sparringspartner fra start til slut af din tilbygning, og vi bistår gerne med rådgivning omkring valg af materialer, så din tilbygning bliver som ønsket.

En verden af muligheder

Uanset hvilken slags tilbygning du ønsker, om du skal have bygget en udestue eller i gang med en større udvidelse, kan du altid ringe til Tømrer Greve og få kvalificeret vejledning og indhente 3 uforpligtende tilbud. Tømrer Greve står for at skabe kontakten til en dygtig Tømrermester eller murermester til udførsel af henholdsvis Tømrer – og murerarbejdet. Uanset om du skal have isoleret, lagt tagpap, en renovering eller udskiftet vinduer og døre, så står Tømrer Greve klar til at hjælpe med opgaven.

Vil du høre mere om dine muligheder for en tilbygning?

Vi har erfaring med tilbygning i både Greve og omegn. Ring til Tømrer Greve på 31 17 50 42 eller send os en email på info@fagexperten.dk – så kan dine drømme blive ført ud i livet.

Køkkenrenovering i Greve & omegn

Søger du en dygtig tømrer og snedker til køkkenrenovering eller nyt badeværelse? Så er det Tømrer Greve, du skal have fat i.

Køkkenrenovering – Vælg en Professionel Tømrermester

Går du med drømmen om en køkkenrenovering eller et nyt badeværelse? Det er lang fra alle, der selv kan sætte et nyt køkken op, så det bliver både smukt og velfungerende. De fleste rum er unikke, og særligt i ældre huse er der skæve hjørner og ulige vægge, og det kræver oftest en Tømrermester til at få det til at stå helt skarpt, uden låger der binder, og skuffer der hænger.

Tømrer Greve tilbyder tømrer og snedker med solid erfaring indenfor køkkenrenovering i både små og større rum, og hos Tømrer Greve tæller det mest, at du får netop det drømmekøkken, du ønsker dig i et nyt køkken.

Det er de færreste steder, man bare kan sætte et standardkøkken op, som lige passer ind. Det kræver tilretning og tilpasning, og måske har du nogle ideer, der gør netop din version af en køkkenrenovering helt unik?

Tømrer Greve – Gode råd til en køkkenrenovering

Med mere end 40 års erfaring i køkkenrenovering, har Tømrer Greve samlet mange ideer op undervejs, og vi vil gerne lade det komme dig til gode ved projekteringen af køkken-renovering. Valgene er naturligvis altid dine, men måske kan Tømrer Greve komme med et par vinkler og løsningsforslag, du ikke selv havde set?

Tag Tømrer Greve med på råd, når du går og tumler med ideerne, så kan vi tænke med og stille spørgsmål til køkkenrenovering. Du skal bl.a. tænke over, hvor mange og hvilke af følgende elementer, du gerne vil have i et nyt køkken:

 • Underskabe
 • Overskabe
 • Hylder
 • Højskabe
 • Hjørneskabe

Vi kan bygge dybe skuffer, udtræksskabe og tilpasse de hårde hvidevarer, præcis hvor du ønsker dem. Og hvilken bordplade ønsker du i et nyt køkken? Ønsker du ovnen op i en anden højde? Meget arbejdsplads til madlavning? Et bord, hvor en kop kaffe kan nydes, eller dagens lektier kan klares?

Tømrer Greve – Nyt badeværelse efter dine ønsker

Vores tømrer og snedker har gennem mere end 40 år bygget nye badeværelser, så det bliver præcis det rum, du drømmer om. Hvor tidligere tiders badeværelse udelukkende var et praktisk rum, hvor man kun opholdt sig kort, ønsker mange i dag et badeværelse som et rum til wellness og afslapning. 

Vi rådgiver gerne om, hvordan dit nuværende badeværelse kan bygges om til et nyt badeværelse, der fungerer præcis, som du og din familie har behov for. Og vi bygger det naturligvis også gerne til dig.

Kontakt Tømrer Greve om køkkenrenovering eller nyt badeværelse

Hver dag kører vores erfarne Tømrer & Tømrerfirmaer i Greve og omegn ud for at lave  køkkenrenovering og nyt badeværelse, og vi kommer naturligvis gerne forbi for at drøfte dine planer, og give dig et uforpligtende tilbud. 

Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til Tømrer Greve på tlf. 31 17 50 42 eller send os en email på info@fagexperten.dk omkring din køkkenrenovering, så vender vi hurtigt tilbage for en uforpligtende snak omkring dine ønsker til en perfekt køkkenrenovering.