🟢Tilbud maler Borup

Indsend din maleropgave ved at udfylde formularen i dag. Vi indhenter hurtigt 3 billige malertilbud. Du Sparer op til 20-25 % på Borup malertilbud.

Malertilbud Borup – Når du har brug for en professionel Malermester i Borup & omegn.

Malertilbud Borup udfører malerarbejde som altid kommer i forbindelse med istandsættelse, renovering, fraflytning eller ved et større renoverings-projekt af boligen, på kontoret eller i butikken.

Hvad enten du skal have gang i et større eller mindre malerprojekt, vil det altid være en fordel at have Malertilbud Borup med på sidelinjen, der kan give den nødvendige rådgivning fra start til slut.

Malertilbud Borup kan med vores erfaring, altid rådgive omkring de bedste løsninger, men Malertilbud Borup vil også kunne klare maleropgaven væsentligt hurtigere, end hvis du selv skulle i gang med at udføre arbejdet.

Sidst men ikke mindst er du også sikret et flottere og mere professionelt resultat med hjælp fra en erfaren maler.

 • Få 3 gratis malertilbud på malerarbejde
 • Find et malerfirma i Borup & omegn:
 • Pris: Hvad koster en maler i Borup?
 • Forvent en timepris på 250 kr. til 500 kr.
 • Et fast tilbud er en fordel for dig
 • Sådan laver maleren et tilbud
 • Hvad laver en maler?
 • En maler kan blandt andet hjælpe med:
 • Sådan opnår du det bedste malerresultat
 • Tænk på dette inden maleren kommer:
 • Derfor skal du benytte dig af en maler
 • Malerfirmaet kan hjælpe dig med at vælge maling
 • Maleruddannelsen sikrer et godt resultat

Få 3 gratis tilbud på malerarbejde

Malertilbud Borup indhenter i samarbejde med Fagexperten.dk op til tre gratis og uforpligtende malertilbud på malerarbejde udført af professionelle malerfirmaer i Borup & omegn.

Derfor anbefaler vi Fagexperten.dk

 • Det er gratis og uforpligtende
 • Bestil tilbud på kun 5 minutter
 • Mulighed for at spare mange penge
 • Bedste pris & i Høj Kvalitet

Med Malertilbud Borup´s garanti for altid at få en god og fair pris hurtigt og fra en professionel malermester med stort fagkendskab.

Hvad siger andre:

Alt var fint, perfekt håndværker, kunne ikke have fået en bedre maler.

Find et malerfirma i en by nær dig:

Pris: Hvad koster en maler?

Når Malertilbud Borup skal beregne en pris på dit malerprojekt, så vil det som regel blive beregnet ud fra, hvor mange antal kvadratmeter enten rummet eller overfladen er på.

Dette varierer, da det oftest kommer an på, om det er en større eller mindre maleropgave.

Prisen på malerarbejdet kommer an på både materialernes priser, omfanget af opgaven samt hvilken type opgave, det er.

Opgavens pris vil nemlig ikke nødvendigvis være den samme, hvis du skal have malet dit træværk i forhold til, hvis du skal have malet køkkenets vægge.

De forskellige malerfirmaer tager typisk en ensartet pris for materialerne, da de gør brug af de samme leverandører, hvorfor de vil opnå den samme fortjeneste.

Forvent en timepris på 250 kr. til 500 kr.

En ting, der dog kan variere fra malerfirma til malerfirma, er selve timelønnen eller timeprisen. Malertilbud Borup og alle malerfirmaer har nemlig ret til selv at bestemme deres timepris.

En normal timepris er i gennemsnit på mellem 250-500 kr. eks. moms.

Malertilbud Borup´s timepris bliver udregnet på baggrund af lønudgifter, materialer samt hjælpematerialer, administration såsom tilbudsberegning, kørsel m.m.

Derudover medregner Malertilbud Borup også, hvor stor en andel de selv skal have af det udførte arbejde, hvilket kan variere, hvorfor priserne på malerarbejde kan være meget forskellige.

Et fast tilbud er en fordel for dig

Når du modtager en pris fra en maler, vil det oftest være i form af et fast tilbud, hvor alle komponenter er medregnet.

Dette er en fordel for dig, da du på forhånd vil vide, hvad prisen på det udførte arbejde er i modsætning til, hvis du fik en fast timepris eller timeløn.

I og med det kan være svært at overskue, om du har modtaget et fair tilbud fra et malerfirma, er det en god idé at indhente mere end blot et enkelt tilbud fra Malertilbud Borup.

På den måde har du større mulighed for at finde en troværdig maler til den helt rette pris, der kan hjælpe dig med lige netop din maleropgave.

Sådan laver maleren et tilbud

Et malertilbud indeholder mere end selve malerarbejdet. Der er for eksempel også opmåling, undersøgelse af overflader m.m.

Hvis du skal have hjælp fra Malertilbud Borup, vil Malertilbud Borup i de fleste tilfælde komme forbi for at se på opgaven. På den måde har maleren selv mulighed for:

 • At besigtige opgaven
 • Måle op
 • Undersøge overfladerne
 • Snakke om materialer
 • Finde ud af hvor meget forarbejde, der skal gøres

Som regel kan Malertilbud Borup nemlig ikke bare gå i gang med at male, da der også skal slibes, spartles, klargøres, tapetseres m.m.

Efter Malertilbud Borup har været forbi for at besigtige opgaven, vil du få et tilbud, der er beregnet ud fra jeres aftaler samt, hvad maleren mener er nødvendigt.

Det er dog ikke altid, at det er nødvendigt at Malertilbud Borup kommer forbi for at kigge nærmere på projektet.

Hvis du blot skal have hjælp til en mindre opgave såsom maling af vinduer, kan Malertilbud Borup som regel give dig et prisestimat, et fast tilbud eller en timepris blot ved at tage en snak over telefonen.

Hvad laver en maler?

Vil du vide mere om, hvad en bygningsmaler laver? Så tjek videoen herover.

Malertilbud Borup´s fokus er på alt, hvad der handler om malerarbejde. Dog handler malerarbejde også om andre opgaver, der ikke har noget med maling at gøre.

Malertilbud Borup kan både udføre indvendige og udvendige maleropgaver, hvorfor de fleste malerfirmaer kan hjælpe med stort set alt, du har i tankerne indenfor dette felt.

En maler kan blandt andet hjælpe med:

Maling af lofter, indendørs døre, vægge, paneler, gulve, fliser, fodlister og dørkarme

 • Maling af vinduer, døre, hegn, træværk, facader samt andet udendørsarbejde
 • Spartling af lofter og vægge
 • Tapetsering
 • Opsætning af filt
 • Slibning af overflader inden malerarbejdet går i gang

Udover at male, så kan du se, at et malerfirma også kan være behjælpeligt med alt lige fra opsætning af tapet til slibning og spartling.

Derudover kan en maler også hjælpe med at spartle, opsætte filt samt opsætte rosetter og stuk i dit loft.

Sådan opnår du det bedste malerresultat

Der er nogle overvejelser du skal gøre dig, inden maleren kommer forbi. Læs mere om dem herunder.

Vi drømmer alle om et nymalet hjem, hvor alt bare stråler. Men for at denne drøm skal gå i opfyldelse, så er der nogle ting, som du selv skal være opmærksom på og overveje, inden du får maleren på besøg.

Vi har derfor fundet masser af gode råd, så du har mulighed for at få det bedst udførte malerarbejde samt det bedste samarbejde med din maler. Disse gode råd gælder uanset, om du skal have hjælp fra en maler i dit hjem, din butik eller i en kontorbygning m.m.

Tænk på dette inden maleren kommer:

 1. Gør dig tanker om, hvad du ønsker, når det kommer til din maleropgave: Hvilke farver skal der bruges? Ønsker du tapet eller filt? Hvordan skal malingen udføres? Jo mere du ved, jo nemmere er det for maleren, at forstå dine ønsker samt udregne et tilbud til dig.
 2. Har du en deadline? Ønsker du, at maleropgaven skal være færdig på et bestemt tidspunkt? Sørg for at afklare dette med maleren, inden opgaven går i gang.
 3. Lav en forventningsafstemning med din maler. Det er altid bedst at forventningsafstemme fra starten af, så du ved, at I er enige om, hvad der skal ske, hvornår projektet skal være færdigt, samt at der bliver brugt de materialer, som du ønsker.
 4. Når du indhenter tilbud, skal du altid sørge for, at du modtager et skriftligt tilbud fra den maler, som du ender med at vælge. På den måde vil du altid være sikker på, at du har en fast pris, samt hvad jeres aftale er.
 5. Find ud af, om malerfirmaet rydder op efter sig, eller om du selv skal klare dette. Sommetider er dette medregnet i tilbuddet, hvor andre malere blot efterlader det hele, så du selv skal rydde op.
 6. Lav en aftale om, at I begge gennemgår malerarbejdet sammen, når det er færdigt. Dette giver dig en chance for at få ordnet små rettelser.
 7. Når maleren er færdig med sin opgave, så aftal at der bliver efterladt en smule af den brugte maling eller få forklaret, hvilken type maling det er. Det giver dig mulighed for at rette op på eventuelle bump, pletter eller lignende.
 8. Hvis du lægger mærke til flere fejl, efter opgaven er afsluttet, så sørg for at kontakte malerfirmaet med det samme. Forklar malermesteren, hvad der er galt, og aftal et tidspunkt, at de skal komme og rette det.
 9. Hav altid din mobiltelefon på dig eller vær ved din e-mail, så maleren kan komme i kontakt med dig, hvis du ikke er hjemme. Hvis der opstår spørgsmål eller problemer, så kan maleren blot ringe til dig og i kan finde på en løsning sammen.

Hvis maleren skal udføre en maleropgave indendørs, hvor der er et kæledyr, så sørg for, at der bliver givet besked, hvis kæledyret vil være i boligen, mens maleren arbejder.

Derfor skal du benytte dig af en maler

Selvom de fleste på et eller andet tidspunkt i deres liv har prøvet at have en malerpensel i hånden, så er der flere gode grunde til, hvorfor du altid skal benytte dig af en professionel maler.

I teorien kan alle selv går i gang med at male, men for de fleste begynder, der hurtigt at dukke udfordringer op, jo længere de kommer i forløbet.

Det hele handler nemlig ikke bare om at male. Du skal nemlig starte med at dække alle overflader eller møbler af, inden du går i gang. Dette kræver, at du er meget grundig, så du ikke får maling i hele dit hjem.

Malerfirmaet kan hjælpe dig med at vælge maling

Maling er ikke bare maling. Der er stor forskel på kvaliteten.

Desuden skal du vælge den rette farve samt type af maling til maleropgaven. Du skal sørge for at finde en maling, der kan dække den overflade, der skal males.

En maler kan vejlede dig, så den rette maling bliver valgt, hvorfor du blot skal tænke på, hvilken farve du ønsker.

Du skal også have forstand på, hvad du skal gøre, hvis malingen løber. Hvis du ikke ved, hvordan du reparerer eller stopper det, så kan det hurtigt få din nymalede væg til ikke at se så fin ud, som den kunne se ud.

Sidst men ikke mindst er der alle de områder, hvor du ikke har sørget for at påføre et ordentligt lag eller flere hjørner, som du helt har glemt.

Dette vil du typisk først opdage, når du er færdig, har vasket malerpensler og ryddet op, hvorfor det allerede vil være for sent at rette op på.

Det vil sige, at alle ikke bare kan begive sig ud i at male, hvis de ønsker et flot og professionelt resultat. At male er nemlig ikke helt så let, som det for nogle kan se ud til at være.

Når du ser en maler udføre sit arbejde, ligner det jo noget, som vi alle kan klare.

Maleruddannet sikrer et professionelt resultat

Hør mere om uddannelsen til maler i videoen.

Men den professionelle maler er nemlig det, der gør hele forskellen for det færdige resultat. Malerens erfaring gør nemlig, at de rigtige valg bliver taget, og at arbejdet bliver udført på en måde, som de fleste ikke kan klare, medmindre de har taget en maleruddannelse.

  LejlighedHus