Maling af Trægulve

Et gammelt og slidt trægulv kan blive rigtigt flot, igen. Istedet for at få gulvet afslebet, kan vores dygtige Malerfirmaer give god inspiration til hvordan de kan male dine gulve og give din bolig en helt ny identitet.

Det er ikke alle trægulve der tåler dagens lys

Det er ikke alle trægulve som bare kan afslibes og lakeres eller males. Der kan være store ujævnheder i overfladen og måske et for lille slidlag tilbage til en gulvafslibning er den foretrukne løsning. Flere og flere vælger istedet at få gulvet malet og dermed et give boligen en ny identitet og dermed også at bevare gulvets overflade blot med farve istedet.

Kan dit trægulv males?

Mange gulve kan blive flotte igen, blot man benytter sig af Fagexpertens dygtige malerfirmaer der alle med stor erfaring gerne giver den nødvendige og yderst professionelle rådgivning og vejledning for bedst mulige resultat.

Ofte er maling af gulve individuelt rum for rum

Boligens forskellige rum kræver mange gange en individuel gulvmaling, idet gulvenes overflade ikke alle har samme påvirkninger i dagligdagen. Derfor er det vigtigt at få en Fagexpert til at løse opgaven fra start, istedet for at kaste sig ud i et projekt man ikke kender konsekvenserne af.

Før i tiden sømmede man ofte underlaget for bla. tæpper og linoleum fast i gulvet fast i gulvet. Idag undgår man dette, idet gulvene nu klikkes sammen. De gamle huller er ikke lige til at slibe væk, og kræver efterfølgende en spartling af disse inden gulvet kan males.

Populære valg af farver til gulve

  • Grålige tonede gulve i lyse nuancer med matte overflader kræver mindre vedligeholdelse  end eks. hvide gulve med blanke overflader. Snavs og ridser se tydligere på blanke overflader.
  • Koksgrå eller sorte overflader på eks. Københavner plankegulve giver et sofistikeret og eksklusivt udtryk.
  • Pastelfarver benyttes ofte til børneværelser, herunder Lys blå, lysgrøn eller lys rød
  • Mønstrede gulve kan ligeledes tilbydes efter ønske.

Vedligeholdelse af malede gulve

Gulvet kan altid rengøres med egnede universal rengøringsprodukter i lettere opløsninger. Der bør aldrig benyttes eks. brun sæbe eller sæbespåner, idet disse vil nedbryde den malede overflade. Vask altid kun med tekstile klude og aldrig med børster og svampe med skureflader. Der bør aldrig skurres på malede Gulve.

Jeg vil gerne ringes op