Gulvafslibning & Vedligeholdelse af trægulve

Få flotte & slidstærke gulve der med garanti holder

Gulvafslibning & efterbehandling.

Når gulvet er blevet afslebet vil de nylakerede gulve altid hjælpe med til at sætte det sidste punktum for en perfekt indretning.

De fleste Fagexperter kan tilbyde tre forskellige glansgrader i lakken der kan vælges imellem, uanset om De ønsker et mat gulv, et mere glansfuldt gulv eller midt imellem (neutral). Gulvlakken findes som standard i en Mat, semimat samt en blank glans.

Størstedelen vælger oftest  den klare lak, som også er mulig at få tonet skulle ønsket være en mørkere og dermed også en varmere glød i trægulvets overflade.

Har gulvet tidligere været lakeret?

Når gulvet afslibes fjerner man samtidig den gamle fernis, voks, lud eller eventuelle sæberester og sikrer samtidig eventuelle gennemslidninger af gammel lak. Ydermere får man samtidig en 100% ren og ensartet overflade.

Vedligeholdelse

Til normal rengøring kan alle vores Gulvfirmaer tilbyde en god rådgivning og vejledning i brugen af diverse rengøringsmidler, herunder almindelig grundrens og andre let tilgængelige universelle rengøringsprodukter. Et godt tip er altid mindst mulig brug af vand. Ved aftørring anbefales en lettere affugtet klud med skånsom fiberoverflade.

Skulle der være opstået eventuelle småskader eller lettere ridser i gulvlakken, anbefaler vi altid at få disse skader udbedret inden gulvets træoverflade bliver blotlagt for snavs og væsker. Mindre skader vil kunne udbedres ved lettere slibning, dog anbefales det altid at kontakte en af Fagexpertens professionelle Gulvfirmaer.

Jeg vil gerne ringes op