Maler Ringsted - Få 3 Gratis Malertilbud

Din maler i Ringsted & omegn

Malerguiden Ringsted tilbyder vore kunder godt gedigent håndværk – til tiden.
Vores lokale malerfirmaer i Ringsted & omegn følger traditionerne og benytter samtidig de nyeste metoder, materialer og værktøj indenfor malerfaget.

Malerarbejde til Private & Erhverv

Malerguiden Ringsted får mange forskellige opgaver ind fra både privat & erhverv, og vi løser størstedelen af alle maleropgaver. Dette betyder, at vores malerfirmaer i Ringsted & omegn har de faglige kompetencerne i orden til opgaver såsom:

 • Maling af lofter & vægge
 • Maling af træværk
 • Fuldspartlingaf vægge & lofter
 • Maling af træværk udendørs
 • Epoxygulve
 • Maling af tag

Kontakt os allerede i dag

Hvis du har en maleropgave, du gerne vil have os til at kigge på, er du velkommen til at kontakte os på tlf: 31 17 50 42 eller via vores kontaktformular her på siden. Vi står altid klar til at komme ud og give et uforpligtende malertilbud.

Malerfirmaer i Ringsted tæller bla:

 • Malerfirmaet Holger Jensen & Søn – 4100 Ringsted
 • Malerfirmaet Henry Hansen & Søn A/S – 4100 Ringsted
 • Malermester Steffen Ahrendt Aps – 4100 Ringsted
 • Malermester A.A. Petersen – 4100 Ringsted
 • Malermester Torben Lynghøjen – 4100 Ringsted
 • Malerfirmaet Friis-Mortensen – 4100 Ringsted
 • Malermester Lotte – 4100 Ringsted
 • Malerfirmaet M&M – 4100 Ringsted

Find en lokal Maler i Ringsted

Står du og skal have malet dit hus eller din lejlighed, kan der være god idé at kontakte en lokal malermester i Ringsted. Malerarbejde udført af professionelle malerfirmaer vil altid give det bedste resultat, hvor du undgår helligdage, klatter, tapet der slipper og så videre. En malermester vil også vide, hvilken type maling og filt der er bedst egnet til de forskellige rum, vægge og lofter.

Et badeværelse skal fx have vådrumssikring for at leve op til lovens krav. Det kræver blandt andet en særlig type gips og en vandafvisende overflade i form af fx vådrumsmaling med glans 50. Du kan læse meget mere om disse krav i anvisningen fra statens byggeforskningsinstitut.

En professionel malermester kan også rådgive dig om, hvor meget glans der bør være i maling alt afhængig af, om du skal have malet dit køkken (her er det praktisk med en høj glans, så det er nemt at tørre væggene omkring fx komfuret af efter madlavning), stue, værelser eller lofter. Skal du have malet træværk som fx karme og vinduesrammer, kan det være en god idé at vælge en træmaling, da den nemmere flyder sammen, så penselstrøg ikke er synlige, når malingen er tørret.

Hvad koster det at få malet en lejlighed eller et hus?

Måske er du bekymret for, hvad det koster at få malet. Malerpriser afhænger både af, hvad du skal have malet – om det fx er inklusiv spartling, filtning og fugning, tapetafkogning, afrensning, grunding, tildækning eller om dit hus skal males udvendigt eller indvendigt. Vil du gerne have et overblik over prisniveauet på malerarbejde i Ringsted, inden du laver en aftale med en maler, kan det være en god idé at kontakte flere malerfirmaer. Det tager selvfølgelig lidt tid, men det kan sagtens tjene sig ind, hvis du ender med at spare penge.

Bemærk også, at malerpriser både kan blive opgivet som timepriser, priser pr. m2, priser afhængig af typen af opgave eller som et malertilbud, hvor du får en fast pris på malerarbejde. I mange tilfælde kan du bede en maler om at give dig enten en fast pris eller en timepris.

Garanti på malerarbejde i Ringsted

Skulle du være så uheldig, at du ikke er tilfreds med det malerarbejde, som du har fået udført, har du mulighed for at klage, hvis din maler fx er medlem af eks. Byg Garanti.

For at undgå misforståelser mellem dig og maleren kan det være en god idé at lave en skriftlig aftale, inden maleren går i gang med malerarbejdet. Mundtlige aftaler er også bindende, men her kan det være svært at bevise, hvem der har sagt hvad. Derfor er en skriftlig aftale altid det bedste. I kan underskrive en standardkontrakt for håndværkere (AB92), eller I kan indgå en skriftlig aftale pr. email. Laver I en aftale pr. email, skal du bare huske at sende et bekræftende svar til din maler, inden han går i gang med arbejdet. En aftale indgået pr. email er nemlig først bindende, når begge parter har bekræftet den.

Find en billig maler i Ringsted

Har du travlt, kan du også vælge at udfylde denne formular og modtage 3 gratis malertilbud på malerarbejde i Ringsted. Det tager kun et øjeblik at udfylde. Derefter vil du i løbet af 3 hverdage modtage 3 malertilbud fra 3 forskellige malere i Ringsted. Det er helt uforpligtende for dig, så det står dig frit for at takke nej til malertilbuddene, hvis du ikke synes, det er billigt nok – men forhåbentligt har du fået et indblik i, hvad det vil koste at hyre en professionel malermester i Ringsted.

LejlighedHus