Murermester Herfølge

Murermester i Herfølge og omegn

Få de bedste tilbud her

Sådan fungerer det !

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling gennemgår opgaven

Du modtager tilbud

Tre udvalgte leverandører giver dig et tilbud

Fordele ved at indhente tilbud online

Spar tid og penge

Slip for selv at finde og kontakte håndværkere. Fagexperten.dk gør arbejdet for dig. Du modtager 3 uforpligtende tilbud, hvorefter du kan vælge det bedste.

Personlig rådgivning

Vores serviceafdeling kontakter dig og gennemgår opgaven med dig. Vi står altid til rådighed, og er din sikkerhed for en professionel håndtering af din opgave.

Garanti

Alle vores Fag-partnere tilbyder som udgangspunkt en 2 år´s Garanti på alt udført arbejde. Der kan individuelt aftales en længere garanti, såfremt der er mulighed for dette. 

Gratis service

Fagexperten.dk er en gratis og 100% uforpligtende service. Du er derfor ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter. Du skal heller ikke betale for at indsende opgaver.

Slip for besværet med selv at finde en professionel Murer

Du kan ikke undvære en murermester til dit murerarbejde

Uanset om du skal have ordnet nogle sætningsrevner i murværket eller skal have sat nye fliser op på badeværelset, skal du have fat i Murermester Herfølge. For murerarbejde er ikke sådan lige til at gå til uden at have den fornødne murer-uddannelse.

Så selv om det ser legende let ud, når Murermester Herfølge først går i gang med at blande mørtel og lægge mursten, kræver det stor specialviden om blandingsforhold på mørtlen og hvilken måde stenene lægges på. Bliver stenene lagt forkert eller er blandingsforholdet mellem mørtlens komponenter ikke i orden, kan du nemt risikere, at der opstår sætninger eller at dele af murværket med tiden falder ned eller bliver porøst.

Derfor er det altid en god ide, at hyre en rigtig murer til alle former for murerarbejde i Herfølge.

Hvad kan en murermester hjælpe med?

Murermester Herfølge kan foretage alle former for renoverings- og byggearbejder på tag, facade og indendørs i boligen, der omfatter brugen af mursten, fliser, tegl eller arbejde med mørtel og puds.

Indendørs kan mureren f.eks. hjælpe med:

 • Støbning af gulve
 • Nyt Badeværelse – Renovering af badeværelse
 • Pudsning, filsning eller vandskuring af vægge og lofter
 • Sikring af vådrum
 • Opsætning af fliser på vægge og gulve

Udendørs kan mureren foretage f.eks.:

 • Støbning, opmuring og renovering af grund
 • Støbning og renovering af betontrapper
 • Opmuring og renovering af facade
 • Opsætning og renovering af sålbænke og gesimser
 • Opmuring og renovering af skorsten
 • Pudsning og vandskuring af facade
 • Inddækning af skorsten
 • Støbning af fundamenter
 • Tilbygninger & Nybyggeri

Murermester Herfølge kan hjælpe dig med en hel masse forskellige opgaver, også opgaver du måske ville hyre andre håndværkere til. Så ved at tænke alternativt, kan du nogle gange samle flere opgaver hos Murermester Herfølge og derved måske få en bedre pris på den samlede opgave.

Til gengæld kan du sagtens komme ud for, at det ikke er alle de listede opgaver, Murermester Herfølge vil kunne tage. For de fleste murere specialiserer sig oftest inden for forskellige områder som f.eks. opmuring af facader på nybygninger eller lignende.

Udnyt murerens erfaring til at få den rigtige løsning

Uanset om du skal have renoveret eller bygget nyt, kan det betale sig at få Murermester Herfølge med ind over projektet allerede tidligt i planlægningsfasen. Derved kan du nemt komme til at spare mange penge på netop murerarbejdet og undgå de værste fejl i planlægningen. Fejl som måske ellers ville komme til at koste mange penge at få rettet op på senere.

Det kan f.eks. være, hvis du har tænkt dig at lave hjørner i murværket på andre vinkler end 90 grader. Her har Murermester Herfølge nemmere ved at skære eller hugge murstenene til i nogle vinkler end i andre. Så ved at tage Murermester Herfølge med på råd allerede under planlægningen af den væg, der skal mures op, kan du spare både materialer og arbejdstimer til murerfirma.

Et andet godt eksempel er, hvis du har valgt at få pudset facaden op i farvet mørtel. Her bruges der oftest en speciel form for mørtel kaldet juramørtel. Men er der anvendt almindelig mørtel af sømaterialer til fugerne mellem murstenene, kan juramørtlen ikke binde ordentligt i fugerne, fordi jura- og almindelig mørtel ikke binder særlig godt sammen.

Undgå at betale for meget for en Murer !

Hvad koster en murer i timen?

Når du skal have fat i Murermester Herfølge til at udføre dit murerarbejde, er det især timelønnen, som afgør, hvilken murer der er billigst til at udføre opgaven. For materialer som mørtel, mursten, fliser og så videre køber de fleste murere hos de samme grossister. Så materialerne koster oftest stort set det samme, uanset hvilken murer du vælger.

Timelønnen kan der derimod være stor forskel på, ligesom der kan være forskel på, hvor mange timer den enkelte murer er om at opføre opgaven. Derfor bør du altid spørge flere murere om et tilbud på dit murerarbejde.

Du kan frit spørge alle de murere om tilbud på din opgave, som du har lyst til licitationsloven gælder ikke for hverken privatpersoner, firmaer eller boligforeninger, så længe der ikke er offentlige institutioner med i ejerkredsen.

Få 3 tilbud på murerarbejde

Dog er det en god ide, at begrænse tilbudsindhentningen til 3 tilbud. For tit skal du kontakte væsentlig flere murere, før du har 3, som har tid til at udføre opgaven inden for den nærmeste fremtid eller som tager den type murerarbejde, du har brug for. Samtidig får du et mere retvisende billede af prisniveauet, ligesom de deltagende murer i tilbudsrunden, føler de har en reel chance for at vinde tilbuddet, når der kun er 2 andre murere, de skal konkurrere med.

Vil du spare dig alt besværet med selv at kontakte murerne, kan du bruge vores gratis tilbudstjeneste. Så finder vi 3 murere, som bor i nærheden af dig, der er interesserede i at give et bud på opgaven. De kontakter dig direkte, så I kan aftale tid til, hvornår de kan komme at se nærmere på opgaven.

Hvorfor er det en god ide at få mureren ud og se på opgaven?

Med mindre det er en meget enkelt opgave, du nemt kan definere for mureren over telefonen, vil de fleste murere helst komme ud og se på opgaven, før de giver tilbud.

Det er en rigtig god ide for alle parter, da Murermester Herfølge dermed er sikker på, at kunne give et tilbud, der er baseret på de faktiske forhold hos dig. Så undgår I kedelige diskussioner om prisen senere, fordi Murermester Herfølge opdager, at tilbuddet er blevet givet på et forkert grundlag.

Når Murermester Herfølge kommer ud og ser på arbejdet, får du også mulighed for at trække på deres erfaring og får deres input til, hvordan opgaven måske kan løses, så du får et bedre resultat end du havde forestillet dig.

Undgå skader - Bestil et professionelt Murerfirma her !

Sådan gør du klar til mureren kommer

Når du har fundet det bedste tilbud på dit murerarbejde og Murermester Herfølge kommer ud for at udføre opgaven, skal du sørge for, at der er ryddet og gjort klar til, at mureren kan gå i gang med arbejdet.

Skal du f.eks. have pudset facaden op, er det en god ide, at du har fået afdækket eller fjernet blomster og anden beplantning foran væggen, der skal pudses op. Så kan Murermester Herfølge bedre komme til og du undgår at få beskadiget dine planter.

På samme måde bør du sørge for, at der er ryddet op og det er nemt for Murermester Herfølge at komme ind til det sted i huset, hvor eventuelt indvendigt murerarbejde skal udføres. Så får både du og Murermester Herfølge den bedste start på arbejdet.

Tilbygning eller Flytning?

Murer og murerarbejde handler først og fremmest om, at der bliver lavet en god planlægning af det arbejde der skal udføres. Ofte bliver pladsen for trang, og behovet for mere plads opstår.

 Dermed kan det være svært at vurdere om en tilbygning er den bedste løsning, eller at man evt. bliver nødt til at flytte til ny bolig. 

Fordelen ved at bygge til den nuværende bolig vil være selv at indrette den nye del med det antal værelser der er brug for, eller et ekstra badeværelse. Ydermere undgår man at skulle flytte bolig og dermed skulle starte forfra et nyt sted i nye omgivelser. 

Vi oplever ofte flere og flere kunder vælge en tilbygning fremfor at skulle flytte, idet Murermester Herfølge klarer det hele fra start til slut.

Tryghed - Vælg en professionel Murer

I stedet for at bruge tid på selv at ringe rundt, kan du med fordel anvende Murermester Herfølge. Her skal du blot angive dine kontaktoplysninger samt en kort beskrivelse af opgaven du ønsker tilbud på, gratis og helt uforpligtende.

Så finder vi tre murer og murerfirmaér, der har tid til at tage opgaven og bor nærheden af dig. Vi arbejder sammen med en fast kreds af murerfirmaér rundt om i landet, som vi kender godt. Vi udvælger nøje de murerfirmaér til at give tilbud på din opgave, som har fået de bedste bedømmelser for udførelsen af lignende opgaver hos andre af vores brugere.

Så hos os får du kun henvendelser fra murerfirmaér, som vi ved, kan levere den bedste løsning på netop den mureropgave, du står og skal have tilbud på.

Undgå ventetid - Kom først i køen - Indhent 3 Gratis Tilbud

Kontakt os