Hækklipning i Slagelse

Hækklipning - Få 3 Tilbud - Helt Gratis

Når hækken skal klippes, står vores professionelle Gartnere i Slagelse & omegn klar til at hjælpe. Alt hvad du skal gøre er at Sende din opgavebeskrivelse ind og modtag tre uforpligtende tilbud på hækklipning fra professionelle gartnere.

Hækklipning i Slagelse

Bor du i Slagelse og søger du en professionel Gartner i Slagelse & omegn, til at Klippe din hæk, så er du kommet et stort skridt nærmere. 

Du skal blot udfylde formularen, hvorefter du vil modtage 3 skarpe tilbud på Hækklipning fra lokale Gartnere i Slagelse & omegn.

Hækklipning er en kunst

En nyklippet hæk er altid en fornøjelse at se på…

Og selv de længste hække kan blive en smuk, grøn indramning af din bolig eller til virksomheden, med stor glæde for både dig selv, men også til virksomhedens medarbejdere og ikke mindst dine besøgende – og som med garanti giver et rigtig godt førstehåndsindtryk!

Professionel hækklipning er et håndværk som kræver god føling med hækkens struktur og natur, og det kan du være sikker på, en anlægsgartner fra Slagelse & Omegn har.

Det er en kunst at klippe en lang hæk lige i den helt rette form og højde, så hækklipningen ikke går ud over tilstødende buske og anden beplantning. Det har vores gartnere fra Slagelse & omegn stor erfaring med!

Professionel hækklipning og rådgivning

Efter en god og fuldendt hækklipning rydder vores anlægsgartnere naturligvis altid pænt op efter sig, samt medtager affaldet til genbrugsplads i Slagelse & omegn (efter aftale).

Kort sagt: du kan altid trygt lade Hækklipning Slagelse´s anlægsgartnere i Slagelse & omegn ordne din Hækklipning eller virksomheden´s Ejendomsservice / Haveservice!

Tilbuddet er helt uden forpligtelser, men vi satser selvfølgelig på, at du bliver så tilfreds, at vi også fremover skal varetage opgaven med at holde din hæk nydelig og nyklippet! Interval kan aftales nærmere efter behov.

Ring til os på tlf. 3117 5042 og bestil en hækkeklipning.

Hækklipning af lange og høje hække

Meget omfangsrige eller høje hække fordrer en stor indsats og jævnlig vedligeholdelse, hvis de skal bevare deres charme.

Hækklipning Slagelse´s anlægsgartnere i Slagelse & omegn har stor erfaring i vedvarende pleje af høje, lange og svært tilgængelige hække. Hækkeklipningen tager naturligvis lidt længere tid, men den bliver udført med samme omhu og akkuratesse, som når det drejer sig om mindre opgaver.

Mindre hække og pyntehække

Vi tilbyder også klipning af kortere hække, pyntehække osv.

Vores hækkeklippere / anlægsgartnere i Slagelse & omegn har også stor rutine i de mere krævende eller ligefrem kunstfærdige klippeopgaver som sikrer, at dine hække fortsat har den helt rette udformning.

Vi sørger naturligvis for at være omhyggelige med ikke at beskadige hverken træer eller blomsterbede i nærheden.

Har du også brug for træfældning eller græsslåning i Slagelse & omegn? Det kan vi også hjælpe med! Du skal blot kontakte os eller oprette din opgave online, så finder vi også ud af det!

Hækklipning til en god pris. Vi er superglade for det flotte resultat

Jesper Hansen, Slagelse