Gulvafslibning

Gulvafslibning - Få 3 Gratis tilbud

Gulvafslibning – Processen

Gulvslibning er processen hvor man med specialmaskiner fjerner den øverste overflade af et trægulv. Gulvafslibning startes med en grovslibning som oftest med korn 36 eller 40, hvor man fjerner mindre ridser samt den efterbehandlede overflade som typisk er lak, olie eller sæbe. Herefter fortsættes processen med et finere korn 80 som fjerner den grove overflade og giver trægulvet en finere struktur. Afslibningen afsluttes med et korn 100 for dermed at give en mere glat og behagelig overflade.   

Der findes en lang række forskellige gulvmaterialer som er godt egnet til en Gulvafslibning, herunder træ, kork, spånplade og parket.  

Gulvafslibning er en god og billig måde at friske de gamle trægulve op på. Vi ser mange gamle trægulve i Københavnske lejligheder som i mange år har været gemt under eks. linoleum eller klinker. Disse trægulve fejler ofte ikke noget, men kræver blot en mere dybdegående afslibning. Endvidere kan de ”gamle trægulve” være behandlet med fernis som gør afslibning af trægulve væsentlig dyrere, dog med et flot resultat til følge.

Gulvafslibning – De 3 faser

Gulvslibning kan inddeles i 3 faser: Forberedelse, slibning og belægning med et beskyttende efterbehandling med henholdsvis ”Lak, lud, olie eller sæbe”.

Gulvafslibning – Maskinerne gør meget, men ikke alt

Gulvafslibning udføres med maskiner specielt udviklet til formålet. De største flader i forbindelse med en Gulvafslibning foretages med en ”Bæltesliber” som kører i bredder fra 200mm og opefter. Bæltemaskinen foretrækkes idet den mindsker mulighedem for at lave mærker i trægulvet. Gulvmaskinen trækker med stor kraft, hvilket kræver stor erfaring i betjening af Gulvmaskinen. Kanter, hjørner, under radiatorer og trapper, slibes af en kantslibemaskine. Gulvafslibning afsluttes med en Poleringsmaskine som med et fint korn fjerner de rejsninger der måtte opstå når trægulvet er blevet afslebet.

Gulvafslibning – Maskinerne gør meget, men ikke alt

Forberedelse og gennemgang er altid det første trin i processen for en Gulvafslibning. Alle søm, der rager op over brædderne, skal dykkes. Sømmene kan beskadige gulvmaskinerne, der benyttes til en Gulvafslibning. Hæfteklammer eller lim fra eks tæpper, fjernes så vidt muligt for at mindske risikoen for skade slibebånd samt ophobning af lim på valser. Ved trægulve med Fernis påføres ofte slibeolie for at sænke temperaturen under en Gulvafslibning.

Når trægulvet er blevet klargjort, begynder Gulvafslibning. I den indledende Gulvafslibning fjernes den gamle belægning med et grovkornet bælte og gulvet gøres ”fladt” så vidt det er muligt. Hermed fjernes eventuelle højdeforskelle på gulvbrædderne. Processen fortsættes herefter med finere korn i den fortløbne process. Der benyttes støvsuger på alle Gulvmaskiner under en Gulvafslibning for at mindske støv i boligen til stor gene for alle kunder.

Kategorier: Gulvafslibning, Gulvafslibning Pris, Slibning af trægulv, Gulvsliber, Afslibning Gulve, Gulvafslibning København.

Tags: Gulvafslibning, Gulvafslibning Aarhus, Gulvafslibning pris, Gulvsliber, Afslibning gulve, Slibe gulve, Gulvafslibnings priser, Slibning af gulv, Gulvafslibning København, Gulvafslibning i hele landet, Gulvafslibning pris, indhent 3 tilbud online, tilbud på gulvafslibning, gulvafslibning tilbud, bestil tilbud online, boligforening, boligforeninger, bøgetræ, slibning af bøgetræsgulv, fyrretræ, slibning af trægulv i fyrretræ, asketræ, slibning af trægulv i ask, gulvservice, gulvservice erhverv, gulvservice boligforeninger, gulvservice kontorlokaler, flyttelejligheder, afslibning af gulve i flytte-lejligheder, flyttelejligheder gulvafslibning, gulvafslibning flyttelejligheder, slibning af sportsgulve, håndværker, håndværkerfradrag, trægulve, gulvfirma, gulvmand, gulvsliber, professionel gulvservice, trægulve, afslibning af gulve, gulvafslibning københavn, afslibning af trægulve i københavn, gulvafslibning odense, afslibning af trægulve i odense, gulvafslibning århus, Afslibning af gulve i århus, Gulvafslibning Aalborg, Afslibning af gulve i Aalborg, Afslibning gulve pris, Slibning af Trægulv pris, Gulvafslibning københavn pris, behandling af trægulve, ludbehandling af trægulve, lakning af trægulve, sæbebehandling af trægulve, oliebehandling af trægulve, afhøvling af trægulve, afhøvling af trægulv, afhøvling, gulvafhøvling, gulvafhøvling københavn, gulvafhøvling odense, gulvafhøvling århus, gulvafhøvling Aalborg, pleje af trægulve, rengøring af trægulve.