Gulvafslibning Odense

Gulvafslibning Odense - Få 3 Gratis tilbud

Gulvafslibning Odense

Gulvafslibning Odense, Svendborg, Nyborg, Middelfart og resten af Fyn udføres. Opfrisk dine trægulve med en Gulvafslibning Odense – Vi har altid de bedste løsninger til dig når du har brug for en gulvafslibning eller gulvafhøvling. Opret din opgave nu på Gulvafslibning Odense. Når du får udført en gulvafslibning sker det i flere processer. Normale Parket eller plankegulve afslibes efter behov med flere korntyper alt efter standen på gulvet. Nedenfor har vi listet de mest almindelige typer: 

 • Gulvafslibning
 • Mellemslibning
 • Finslibning
 • Gulvafhøvling

Ovenstående processer tilpasses træsorten samt til hvilken efterbehandling trægulvet skal have når gulvet er færdigslebet samt trægulvet´s beskaffenhed.

Gulvafslibning og gulvbehandling i Odense og resten af Fyn?

Gulvafslibning Odense er specialister indenfor gulvafslibning og efterbehandling i Odense og resten af Fyn. En afslibning af trægulvet giver træet sin naturlige glød tilbage og fjerner i langt de fleste tilfælde naturligt slidtage. Trægulve giver et varmt og rustikt look til din bolig og holder i mange år alt efter slidtage og den pleje du løbende giver gulvet for at beskytte mod eventuel gennemslid og ridser. Du kan efterfølgende give dit trægulv et nyt look med en af nedenstående efterbehandlinger efter dit gtrægulv har fået en Gulvafslibning:

 • Lakering
 • Oliering
 • Sæbebehandling
 • Ludbehandling
 • Bejdsning

Mere inspiration kan du hente på de fleste trægulvs-producenters hjemmesider.

Billig Gulvafslibning priser Odense

Med de bedste Gulvfirmaer med speciale i afslibning og afhøvling af gulve sørger Gulvafslibning Odense altid for de bedste priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi ved alt om behandling af træ og trægulve, og vi elsker at arbejde med dette fantastiske materiale. Vores faste stab af dygtige gulvafslibere, har alle en professionel tilgang til opgaven, og står klar til at hjælpe dig. Vi kan derfor garantere dig, at kvaliteten af vores gulvarbejde altid er i top. Vi sætter kunden i centrum og indleder derfor altid enhver opgave med dialog om dine forventninger og ønsker til det færdige resultat. Vi har altid billig gulvafslibning priser og kort ventetid alle steder i Odense og resten af Fyn. På den måde sikrer vi, at der altid findes den bedste gulvløsning.

Støv og ridser ved Gulvafslibning?

Idag bruger langt de fleste gulvfirmaer maskiner med udsugning på. Desværre undgår man ikke helt støv og snavs, idet slibestøv altid finder vej gennem luften. Ved Gulvafslibning langs fodpaneler kommer maskinerne ofte tæt på, hvilket kan sætte små synlige ridser som måske efterfølgende bør males. Derfor anbefaler vi altid at få udført en Gulvafslibning før der skal males, er du igang med en større renovering af din bolig.  

 Gulvafslibning eller Gulvafhøvling?

Det er ikke altid lige nemt at vide hvorvidt man skal bestille en Gulvafslibning eller Gulvafhøvling. Derfor er det vigtigt at oplyse så mange detaljer som muligt og eventuelt sende et billede af gulvet til os. Dermed har vi mulighed for at rådgive dig bedst muligt omkring de forskellige processer. En almindelig Gulvafslibning tager det meste, dog med undtagelser som følger:

 • Fernis
 • Fuldspartlede gulve
 • Malede gulve
 • Ujævne gulve

Gulvafhøvling foretages med en stor gulvhøvl og kan kun udføres af en professionel gulvfagmand. Modsat en afslibning, arbejder en gulvafhøvling i dybden af gulvet og tager 3 – 4 mm høvlspåner af selve gulvoverfladen. Gamle plankegulve som ligger ujævnt eller bølger, som følge af temperatursvingninger eller udsving i luftfugtighed, kan rettes op med gulvafhøvlinger. Fernis er hovedårsagen til afhøvling af trægulve, idet den ikke kan afslibes. En gulvhøvl er en stor elektrisk maskine, som ved hjælp af klinger så skarpe som knive, nærmest skræller overfladen af træet. Inden gulvarbejdet igangsættes laves en gulvvurdering og gulvtjek, for at være sikker på at gulvets beskaffenhed er i orden, og at søm, stifter, klammer og skruer er  fjernet. En nyafhøvlet trægulv vil altid stå ru og flosset, hvorfor der afsluttes med en afslibning for at få den rette finish og gøre træet klar til en ny gulvbehandling med lak, lud, sæbe, voks eller måske hvidpigment.

Indhent 3 gratis og helt uforpligtende tilbud på Gulvafslibning ved at udfylde formularen, og få hurtigt kontakt til et professionelt Gulvfirma i Odense og resten af Fyn.

Kategorier: Gulvafslibning Odense, Gulvafslibning Pris, Slibning af trægulv, Gulvsliber, Afslibning Gulve, Gulvafslibning København.

Tags: Gulvafslibning Odense, Gulvafslibning, Gulvafslibning pris, Gulvsliber, Afslibning gulve, Slibe gulve, Gulvafslibnings priser, Slibning af gulv, Gulvafslibning København, Gulvafslibning i hele landet, Gulvafslibning pris, indhent 3 tilbud online, tilbud på gulvafslibning, gulvafslibning tilbud, bestil tilbud online, boligforening, boligforeninger, bøgetræ, slibning af bøgetræsgulv, fyrretræ, slibning af trægulv i fyrretræ, asketræ, slibning af trægulv i ask, gulvservice, gulvservice erhverv, gulvservice boligforeninger, gulvservice kontorlokaler, flyttelejligheder, afslibning af gulve i flytte-lejligheder, flyttelejligheder gulvafslibning, gulvafslibning flyttelejligheder, slibning af sportsgulve, håndværker, håndværkerfradrag, trægulve, gulvfirma, gulvmand, gulvsliber, professionel gulvservice, trægulve, afslibning af gulve, gulvafslibning københavn, afslibning af trægulve i københavn, gulvafslibning odense, afslibning af trægulve i odense, gulvafslibning århus, Afslibning af gulve i århus, Gulvafslibning Aalborg, Afslibning af gulve i Aalborg, Afslibning gulve pris, Slibning af Trægulv pris, Gulvafslibning københavn pris, behandling af trægulve, ludbehandling af trægulve, lakning af trægulve, sæbebehandling af trægulve, oliebehandling af trægulve, afhøvling af trægulve, afhøvling af trægulv, afhøvling, gulvafhøvling, gulvafhøvling københavn, gulvafhøvling odense, gulvafhøvling århus, gulvafhøvling Aalborg, pleje af trægulve, rengøring af trægulve.