Gulvafslibning Fjellerup - Få 3 gode tilbud idag !

Gulvafslibning i høj kvalitet i Fjellerup. Få 3 gratis tilbud

Gulvafslibning Fjellerup står altid klar, når dit trægulv eller din trappe trænger til en opfriskning? Så er det i de fleste tilfælde nødvendigt med en gulvafslibning.

Du kan nemlig ikke undgå, at dit gulv eller din trappe med tiden bliver enten slidt eller misfarvet.

Skal gulvet slibes, skal du have fat i et professionelt gulvafslibningsfirma fra Fjellerup & omegn, der kan give dine overflader en kærlig hånd.

Er du i tvivl om, hvorvidt dit gulv har brug for en afslibning, eller hvad for en overfladebehandling, som du skal vælge, så kan et gulvslibningsfirma i Fjellerup & omegn altid rådgive og vejlede dig til at vælge den mest optimale løsning.

Med en gulvafslibning er du sikker på, at dit trægulv eller din trappe vil blive både friske og nye at se på.

Priser: Hvad koster gulvslibning?

Det er svært at give en pris på, hvad en gulvslibning koster, da dette varierer afhængig af flere forskellige faktorer. Prisen på en gulvafslibning kommer nemlig først og fremmest an på, hvad gulvsliberens timepris er.

Naturligvis er der også udgifter med hensyn til gulvfirmaets brug af maskiner m.m., men disse er i de fleste tilfælde meget ens, da de fleste gulvslibere bruger de samme maskiner.

Derudover er der også andre faktorer, der bestemmer prisen for lige netop din opgave såsom:

 • Beliggenhed (bor du tæt på eller langt fra gulvfirmaet?)
 • Gulvets eller overfladens nuværende stand
 • Antallet af kvadratmeter
 • Gulvtypen
 • Er det afslibning eller afhøvling, du ønsker?
 • Ønsker du en efterbehandling?
 • Hvis ja, hvilken form for efterbehandling?

 

Med hjælp fra en professionel gulvsliber i Fjellerup & omegn har du mulighed for at få opfrisket dine gulve, så de igen fremstår som helt nye.

Typisk starter prisen på omkring 70 kr. pr. m2 og løber op til omkring 200 kr. til 300 kr. pr. m2.

Du skal dog være opmærksom på, at dette er kun de mest typiske priser pr. kvadratmeter, da der altid vil være Gulvfirmaer, hvor prisen enten kan være højere eller lavere.

I de fleste tilfælde vil du modtage et tilbud med en fast pris på gulvafslibning. Her er medregnet alle omkostninger, efter I har aftalt, hvad der helt præcist skal ske. Dette er en fordel for dig, da du herved er klar over den fulde pris, inden opgaven er færdig.

I og med, at der er en forskel på de fleste gulve og overflader, så vil en gulvsliber i Fjellerup & omegn typisk komme ud og besigtige opgaven, før der bliver givet et tilbud samt en fast pris. Gulvets eller overfladens nuværende stand skal først og fremmest vurderes, hvorefter du vil få en pris.

Priserne pr. m2 varierer

Da timepriserne for en gulvsliber varierer afhængig af det specifikke gulvafslibningsfirma du vælger i Fjellerup & omegn, bør du altid sørge for at indhente mere end et enkelt tilbud. Med flere forskellige tilbud at vælge imellem, vil du have nemmere ved at vælge, hvem der skal udføre opgaven for dig.

Sidst men ikke mindst skal du være opmærksom på, hvilke omkostninger der er medregnet i tilbuddet og hvilke omkostninger, der ikke er medregnet i tilbuddet.

Find et gulvfirma nær dig

Få 3 gratis tilbud på gulvafslibning

I samarbejde med fagexperten.dk kan du få tre gratis og uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Fjellerup & omegn udført af professionelle gulvfirmaer.

Hvad laver en gulvsliber?

En gulvsliber kan hjælpe med et hav af opgaver, når det kommer til afslibning af gulve og andre overflader samt efterbehandlinger m.m.

Disse opgaver omfatter typisk:

 • Afslibning af gulve
 • Afhøvling af gulve
 • Afslibning af trapper
 • Afslibning af bordplader
 • Slibning af træterrasser
 • Efterbehandlinger
 • Afslibning af dørtrin

Hvad er gulvafslibning?

Se video af en gulvafslibning (Kilde: Bolius).

Hvis dit gulv er blevet slidt, misfarvet, ridset eller lignende, så er en gulvslibning en oplagt mulighed. Hvis gulvets tilstand er for ilde tilredt, så kan det være nødvendigt at sørge for, at gulvet bliver høvlet ned, da en gulvafslibning ikke vil være nok.

I stedet for at udskifte dine gulve, så kan du med en gulvafslibning spare en masse penge. Gulvafslibning er nemlig langt billigere end at udskifte gulve.

Derudover kan en gulvslibning få dine gulve til at fremstå som nye igen, da slibningen kan fjerne alt lige fra ridser og misfarvninger til ujævnheder og skrammer.

En gulvafslibning bliver udført med hjælp fra en gulvsliber med en motor og valse. På selve valsen er der placeret sandpapir, der sliber gulvet, når maskinen bliver kørt henover det.

Når en gulvafslibning er færdig, vil dit gulv nærmest ikke være til at kende igen, da alt det, der førhen har irriteret dig på dit gulv, er blevet fjernet.

Det anbefales, at dit gulv får en overflade- eller efterbehandling efter endt gulvafslibning, da dette gør gulvet mere holdbart og modstandsdygtigt.

Hvad er gulvafhøvling?

Få et par gode råd i forbindelse med gulvafhøvling.

Hvis gulvets skader er store, så kan det være nødvendigt at foretage en gulvafhøvling. Selvom skaderne er store, så kan gulvet i de fleste tilfælde reddes med følgende proces:

 • Gulvafhøvling
 • Gulvafslibning
 • Efterbehandling

Det vil sige, at først og fremmest skal gulvet afhøvles. Efter dette, så kræver det, at gulvet får en afslibning for at fjerne eventuelle ujævnheder fra afhøvlingen. Når gulvet er blevet slebet, er det klar til en overfladebehandling, der sikrer, at gulvet er modstandsdygtigt.

Hvad betyder efter- eller overfladebehandling af gulvet?

Behandling af dit trægulv gør det mere modstandsdygtigt og forlænger levetiden markant.

Efter en gulvafslibning er dit gulv naturligvis ubehandlet samt ikke særlig modstandsdygtigt overfor skidt og snavs. Derfor anbefales det, at dit gulv altid får en form for efter- eller overfladebehandling efter afslibningen.

Udover at gøre dit gulv mere holdbart, så sikrer en efterbehandling også, at gulvet ser endnu nyere og pænere ud. De 3 mest populære former for efterbehandling er:

 • Lakbehandling
 • Ludbehandling
 • Oliebehandling

Hvad er lakbehandling?

Den mest modstandsdygtige behandling af dine overflader er lakbehandlingen. Ved at få en lakbehandling bliver træets naturlige farve ikke blot bibeholdt, men gulvet eller den specifikke overflade vil også være mere holdbar og nem at vedligeholde.

Der findes flere forskellige former for lakfarver og typer, så hvis du er i tvivl, kan du altid spørge din gulvsliber om gode råd. På den måde kan du være sikker på, at du ender med den mest optimale løsning.

Hvad er ludbehandling?

En ludbehandling af dit gulv eller din overflade giver dig mulighed for at bibeholde træsortens naturlige lyse farve eller tone. Ludbehandlingen vil nemlig give overfladen en hvidpigmentering, hvorfor farven vil blive en del lysere end tidligere.

Husk at dit gulv eller din overflade skal vaskes med hvid sæbe eller natursæbe, hvis du vælger en ludbehandling. Gulvet vil på denne måde blive pænere og pænere med tiden samt være mere modstandsdygtig overfor blandt andet mørke pletter.

Hvad er oliebehandling?

En oliebehandling sørger for en glat og jævn overflade, der vil fremstå som både ny og skinnende. Selvom en oliebehandling ikke er ligeså modstandsdygtig som en lakbehandling, så er denne behandlingsform stadig holdbar og nem at vedligeholde.

Hvilken efterbehandling skal jeg vælge?

Valg af efterbehandling afhænger af dine behov og præferencer.

De forskellige behandlingsmuligheder har både fordele og ulemper, hvorfor du skal vælge den mulighed, der giver det slutresultat, som du ønsker. Valget af efterbehandling handler derfor i bund og grund om dine behov og præferencer.

Hvis du er i tvivl om, du skal vælge den ene eller den anden efterbehandling, så er det en god idé at spørge din gulvsliber til råds. En gulvsliber har nemlig en faglig ekspertise indenfor dette fag, hvorfor gulvsliberen vil rådgive dig til at vælge den bedste løsning.

Er det muligt at foretage en afslibning af alle gulvtyper?

Det er ikke muligt at foretage en afslibning af alle former for gulve. Hvis du mener, at dit gulv trænger til en afslibning, så skal det helst være fremstillet af træ. Det er nemlig ikke muligt at foretage en afslibning på eksempelvis laminatgulve m.m.

For at opnå et fint resultat, kræves det derfor, at afslibningen foregår på et massivt trægulv såsom et plankegulv.

Det er dog også muligt at foretage en Slibning af betongulve, hvis du har brug for det. Hvis du ønsker dette, så skal du være opmærksom på, at det kun er nogle gulvafslibningsfirmaer, der kan udføre denne opgave for dig.

Desuden kan en gulvsliber, som tidligere nævnt, også hjælpe med afslibning af andet end blot gulve såsom bordplader, dørtrin eller trapper.

Hvor lang tid tager en gulvafslibning?

Der findes ikke et entydigt svar på, om en gulvafslibning tager enten kort eller lang tid. Dette kommer nemlig an på, hvor stort et areal, der skal afslibes samt hvad for noget gulv, som du har derhjemme.

Derudover kommer det an på, hvor meget du har forberedt før, gulvsliberen kommer.
En afslibning af gulve kan derfor tage alt lige fra en enkelt dag til 2-3 dage alt afhængig af, hvad du skal have lavet, om du ønsker en overfladebehandling m.m.

Hvis du har en bestemt deadline, hvor dit gulv skal være færdigt, så er det en fordel at spørge de forskellige gulvafslibningsfirmaer, om de kan nå det, inden du indhenter tilbud.

Kan du selv udføre en gulvafslibning?

Typiske gør det selv fejl ved slibning af gulve (Kilde: Bolius).

Kort sagt, så kan du selv foretage en afslibning af dine gulve. Du kan nemlig finde en gulvslibningsmaskine i de fleste byggemarkeder samt overfladebehandlinger, hvorefter du selv kan gå i gang med hele processen.

Men det anbefales altid, at du hyrer en professionel gulvsliber fra Fjellerup & omegn til afslibning af dine gulve. Selvom det er billigere at gøre det selv, så er pengene i de fleste tilfælde godt givet ud ved at få en professionel og erfaren gulvmand fra Fjellerup & omegn til at udføre Gulvafslibning.

Det er nemlig ikke en helt så nem og hurtig proces, selvom er er mange, der tror det. I hvert fald ikke, hvis du ikke har den krævede ekspertise og viden om, hvad lige præcis dit gulv kræver.

Hvis du først selv er begyndt med hele processen, så kan det være sværere at rette op på, eller du vil ende med et ujævnt gulv, som du stadig ikke er tilfreds med.

Det er derfor en fordel for ikke blot dig, men også dit gulv, hvis du starter med at rådføre dig hos forskellige gulvafslibningsfirmaer fra Fjellerup & omegn for at finde ud af, om du har råd til at hyre en professionel.

En erfaren gulvsliber fra Fjellerup & omegn har dernæst også mulighed for at rådgive dig om, hvad dit gulv har bedst af, samt hvordan I sammen opnår det bedste og flotteste resultat.

Gode råd til hvad du skal gøre og overveje inden gulvafslibning

Et mindre slidt gulv kan plejes med en letslibning og efterfølgende ny behandling.

Det er blevet mere og mere populært at få foretaget en afslibning af sine gulve i hjemmet. Gulvafslibning er nemlig en effektiv behandling af dit gulv, hvis du mener, at dit gulv er blevet lidt for slidt at se på.

Hvis du overvejer at få foretaget en afslibning af dine gulve i hjemmet, så har vi fundet nogle gode råd til, hvad du skal overveje og gøre inden en gulvafslibning.

Indhent flere tilbud på samme opgave

At indhente flere tilbud på samme tid hjælper dig med at finde den bedste pris på lige netop din opgave. Desuden kan det hjælpe dig med at finde det gulvfirma fra Fjellerup & omegn, der egner sig bedst til at hjælpe dig med din opgave.

Gør alt klart, inden gulvsliberen kommer på besøg

Når først du har fundet den rette gulvsliber til at udføre din opgave, så er der nogle ting, som du skal gøre klar, inden afslibningen påbegyndes.

Det anbefales nemlig, at du rydder alle de rum, hvor gulvene skal slibes. Det vil sige, at du skal fjerne alle de møbler, der står i de specifikke rum samt fjerne alt det, der står på gulvet.

Sørg også for at fjerne alt, hvad der står i vindueskarmene, hænger på væggen samt lamper i loftet.

Alt dette vil ikke mindst gøre arbejdet nemmere for selve gulvsliberen, men det vil også gøre arbejdet nemmere for dig, når først arbejdet er udført. Afslibning af gulve er nemlig en opgave, der godt kan medføre en masse savsmuld, skidt og anden snavs, hvorfor det bliver nemmere for dig at rengøre, hvis du har fjernet alle tingene først.

Gør dine naboer opmærksomme på, at du får besøg af en gulvsliber

Hvis du bor op og ned af dine naboer, så kan det være en fordel at gøre dem opmærksomme på, at du får besøg af en gulvsliber. Det kan nemlig medføre en masse larm, hvorfor det er rart for dine naboer at være forberedte på larmen.

Derudover kan du forhøre dig hos dine naboer, om de også har brug for afslibning af deres gulve. Hvis de også ønsker dette, så kan i eventuelt finde et firma sammen og muligvis få en samlet rabat.

Sådan finder du den bedste gulvmand til dit gulv

Det kan være svært at finde den bedste gulvmand til at arbejde med dit gulv, men med hjælp fra en online tilbudstjeneste, kan det hurtigt blive mere overskueligt for dig.

Hvis du benytter dig af en online tilbudstjeneste, vil du typisk få 3 gratis og uforpligtende tilbud, hvor du herefter kan kontakte disse firmaer, hvis et af tilbuddene har vakt din interesse.

Hele denne proces vil gøre det nemmere og hurtigere for dig at finde en gulvsliber, der er egnet til lige netop din opgave.

  LejlighedHus