Brolægger Roskilde-  Få 3 gratis tilbud

Få 3 brolægger priser– gratis og uforpligtende

Nemt – Indsend din opgave online

 Brolægning i Roskilde & omegn

Så nemt kan du få tilbud på brolægning.

1. BESKRIV OPGAVEN

2. OPGAVEN VERIFICERES

3. VÆLG TILBUD

Så nemt er det: 


1. BESKRIV OPGAVEN
2. OPGAVNE VERIFICERES
3. OPGAVEN UDSENDES

Brolægger Roskilde – alt indenfor brolægning

Skal du have lagt ny indkørsel eller trænger terrassen til nye fliser, så står Brolægger roskilde klar til at hjælpe dig. Brolægger roskilde tilbyder hurtigt og nemt at indhente 3 tilbud på brolægning.

Dygtige og professionell brolæggere i Roskilde garanterer altid høj service

​Hos Brolægger roskilde er ingen opgave for lille eller for stor. Brolægger roskilde finder altid det bedste match til netop din opgave, gerne med brolæggere eller brolægningsfirmaer fra roskilde & omegn.

Brolægger roskilde kan tilbyde alle typer brolægningsarbejde, og med mange forskellige stenarter, og vi sikrer selvfølgelig altid, at du får den bedste kvalitet.

Brolægger roskilde tilbyder brolægning i hele landet, således vi altid kan give dig en effektiv og hurtig service fra opgaven modtages til du modtager tilbud fra vores professionelle brolæggere i Roskilde & omegn.

Stenbelægning til private og virksomheder

Hos Brolægger roskilde er ingen opgave for stor. Vi har samlet flere end 17 store & små brolæggerfirmaer, alle med stor erfaring og ekspertise.

Vores stenbelægning er derfor altid af høj kvalitet, og vi udfører alt arbejde inden for netop det.

Alt belægningsarbejde udføres

​Brolægger roskilde servicerer både private og erhverv. Vi servicerer idag flere end 25 boligforeninger i Roskilde & omegn og flere kommer til løbende. Ligeledes tilbyder vi serviceaftaler med boligforeninger og erhverv for løbende vedligeholdelse af “grå & grønne” arealer.

Lægning af terrasse udføres i høj kvalitet

Hos Brolægger roskilde er intet belægningsarbejde for stort eller for småt. Alle vores dygtige brolægning-samarbejdspartnere tager alle opgaver seriøst, og gør altid deres bedste for, at resultatet bliver i høj kvalitet og som du ønsker

Brolægger roskilde har samlet et stærkt team af dygtige brolæggere med stor erfaring indenfor lægning af terrasser, indkørsler og anden belægning , og vi kan derfor tilbyde dig en bred vifte af muligheder for din terrasse.

Alle typer af lægning til terrasse

Alle vores brolægningsfirmaer har mange års erfaring inden for både nyanlæg samt omlægning af haver. Brolægger roskilde kan i samarbejde med vores dygtige brolæggere lægge terrassen efter dine ønsker, og tilbyde dig kyndig rådgivning i valg af sten, fuger og meget andet. Rådgivning er naturligvis Gratis & Uforpligtende før arbejdet påbegyndes.

De fleste af vores brolæggere samarbejder med anlægsgartnere, så du dermed  kan få flere muligheder i din have eller omkringliggende arealer i henholdsvis boligforeningen, virksomheden. Dermed opnår vi altid den perfekte “ramme” for omkring eks. terrassen, indkørslen m.v.

Indkørsler anlægges for både private & erhvervskunder

Trænger din indkørsel til en opfriskning, eller skal der anlægges en ny i forbindelse med nybyggeri, så hjælper vi hos Brolægger roskilde dig gerne med belægningen til indkørslen.

Sortimentet af fliser til indkørsler er stor. Dermed sikrer Brolægger roskilde, at alle vores kunder får netop det udtryk, der ønskes.

Bredt udvalg af fliser ved anlæg af indkørsler

​Når en ny indkørsel skal anlægges, har fliserne en vigtig betydning.  Dels er der de tekniske krav til flisen eller stenene som skal kunne bære et køretøj.

Det er også vigtigt med den rigtige opbygning af underlaget, således belægningen kan holde i mange år, uden eks. kørespor og implodering.

Haveanlæg af anlægsgartner

Skal du have anlagt en ny have, eller trænger din gamle have til en kærlig hånd? Så hjælper vi dig gerne med løsning af din opgave.

Vi har mange dygtige anlægsgartnere, som kan udføre alle de opgaver med haveanlæg, en brolægger ikke kan. Dermed kan vi nu tilbyde anlæg af hele din have for dig.

Vi tilbyder mange muligheder

​Du har mange muligheder for at gøre din have både personlig. speciel og lige som du ønsker.

Vi er specialister i belægning, og vores anlægsgartnere kan bistå med alt indenfor den “grønne” del herunder græsbelægning, bede, hæk m.v

Brolægger roskilde tilbyder alt indenfor have & anlæg i hele landet uanset opgaven omfang.

En Professionel Brolægger hjælper med opgaver som eks:

  • Indkørsel – Ny belægning ell. omlægning
  • Terrasser
  • Gangstier
  • Højbede i sten
  • Parkeringspladser
  • Cykelstier
  • Stenbelægninger til boligforeninger

Vores service er helt Gratis og uforpligtende.

Udfyld formularen, og få 3 uforpligtende tilbud

Jeg vil gerne ringes op