Maler - Få 3 gratis malertilbud - Flere end 150. malere giver dig den Bedste Pris hver gang.

billig-tre-tilbudFå 3 tilbud fra malere– gratis og uforpligtende

billig-tre-tilbudUdfyld formularen og få tilbud fra 3 malere idag

billig-tre-tilbudFå billige tilbud fra 3 professionelle malere

•  Udfyld skemaet, og få dit tilbud allerede idag
•  Få de absolut bedste tilbud fra 3 dygtige malere

Udfyld venligst formularen.

(Gerne med så mange informationer som muligt.)
Svar indenfor 24 timer

Maler til den sidste “finish”

Det er ofte i forbindelse med eks. flytning, renovering eller er ved byggeri, man får brug for en maler, også i forbindelse ved eventuelle vand & brandskader kan det være nyttigt med professionel hjælp fra en maler. Ligegyldigt om det er små som stort malerarbejde der er brug for, vil dette altid sætte et synligt præg og dermed også den sidste finish for din boligs udtryk og identitet de næste mange år.

En Professionel maler udfører:

 • Maling af vægge, lofter, gulve, lister, fliser og døre indendørs.
 • Opsætning af filt og tapet
 • Spartling
 • Udbedring af forsikringsskader
 • Maling af facade, vinduer eller døre
 • Maling af hegn og træværk
 • Behandling og opsætning af stuk og roset
 • Slibning og rensning af overflader inden maling

Maler tilbyder altid rådgivning

En maler kan give dig professionel rådgivning i forbindelse med med en besigtigelse af din bolig, Uanset om det er lejligheden der skal have malet vægge og lofter, sommerhuset der skal males udvendigt eller det er et større erhvervslejemål der skal istandsættes inden udlejning. En Maler vil altid kunne rådgive omkring valg af farver og slidstærke løsninger for længst mulig holdbarhed.

Brug altid en professionel Maler:

Rigtig mange mennesker vælger selv at male deres bolig, men har sjældent den nødvendige ekspertise, som alt malerarbejde efterhånden kræver. Fagexperten.dk mener derfor altid det er bedst at overlade alt malerarbejde til en professionel maler.
En professionel maler udfører mange gang malerarbejdet på den halve tid og altid med et væsentligt bedre resultat. Når valget falder på en profesisonel maler er man altid sikkert på der anvendes de korrekte tekniker, samt også de bedste og mest skånsomme materialer.

Få en god pris på en maler hver gang

Fagexperten formidler flere end 5000. maleropgaver pr. år, og har derfor sikret et netværk på flere end +170 Malerfirmaer over hele landet som står klar til at hjælpe dig godt videre med din Maleropgaver. Uanset valg af maler sikrer vi det bedst mulige forløb fra start til slut. Opret derfor din opggave idag, og få tilbud fra Maler allerede idag.
Du skal i øvrigt være opmærksom på, at der i 2016 og 2017 er håndværkerfradrag på 12.000 kroner per person til udvendigt malerarbejde, som maling af døre, vinduer og ydervægge,

OPGAVEFORMULAR

Valgfrit at udfylde hele formularen

  LejlighedHus

   Jeg vil gerne ringes op