Gulvafslibning - Få 3 Gratis Tilbud.

Gulvafslibning - Få 3 Gratis tilbud

Hos Gulvafslibnings-priser.dk kan du hurtigt og nemt komme i kontakt med flere professionelle firmaer indenfor gulvafslibning. Gulvafslibnings-priser.dk anbefaler altid at kontakte et professionelt firma når du har brug for en effektiv og fejlfri gulvafslibning.

Alle der har et trægulv ved at det kræver løbende vedligeholdelse, at bibeholde trægulvet´s glød og overflade. Er trægulvet behandlet med eks. lak kan overfladen blive gennemslidt og gulvet kan tage skade ved eks. påvirkning med vand i forbindelse med gulvvask eller ved spildte væsker. Det er derfor påkrævet at få en gulvafslibning og en dertil hørende efterbehandling med henholdsvis lak, lud, olie eller sæbe.

Desværre hører vi ofte fra kunder der selv har kastet sig ud i en gulvafslibning, for derefter at påføre gulvet skader der kun kan udbedres af en fagexpert indenfor gulvafslibning. Undgå derfor eventuelle skader på dit trægulv, og bestil professionel gulvafslibning hurtigt og nemt hos Gulvafslibnings-priser.dk.

Gulvafslibning priser – Hurtigt & Nemt

Ofte kan det være besværligt at finde det helt rigtige firma til at udføre en gulvafslibning af dine gulve, idet det kræver både søgen på nettet men også stor tålmodighed med at indhente flere priser, inden du kan beslutte dig for valg af gulvfirma.  De fleste går op i både pris og kvalitet, men desværre er det ikke altid, at det pågældende firma har tid til din opgave på det ønskede tidspunkt. Dermed kan du blot vælge det næste firma ud af de 3 som har henvendt sig, til at udføre din gulvopgave.

Lad istedet Gulvafslibnings-priser.dk gøre arbejdet for dig, idet vi sørger for at det kun er de firmaer indenfor gulvafslibning som har tid til din opgave der kontakter dig, for at hjælpe med gulafslibning. Med “Garanti” til Danmark´s bedste priser. Brug vores service gratis og uforpligtende, og få hurtig kontakt til professionelle fagfolk indenfor Gulvafslibning.

Vores service er helt Gratis – Benyt den allerede idag!

Alt hvad du skal gøre er at udfylde vores formular her på siden, helt gratis og uforpligtende, hvorefter du vil blive kontaktet af optil 3 firmaer indenfor Gulvafslibning. Dermed slipper du for alt besværet med selv at skulle kontakte gulvfirmaer. Istedet skal du blot afvente svar indenfor 24. timer, hvorefter du på et godt og sagligt grundlag kan vælge det helt rigtige firma til udførsel af din opgave indenfor gulvafslibning.

Hvad skal du tænke på, når du vælger overfladebehandling?

Nedenfor følger nogle gode råd til hvilken type efterbehandling du skal vælge til dit trægulv når du får udført en Gulvafslibning samt hvad du bør tage hensyn til:

  • Hvor stort et slid gulvet bliver udsat for. Gulve i gangarealer, trapper og køkken bliver ofte slidt væsentligt mere end i andre rum.
  • Hvordan skal gulvet se ud, når du har fået udført en gulvafslibning. Ønsker du at bevare træets naturlige farve eller skal gulvet lysnes med evt. lud eller hvid lak, mulighederne er mange.
  • Træsorten kan afgøre hvilken efterbehandling du skal vælge.
  • Rengøring? Hvor ofte ønsker du at rengøre dine gulve. Sæbebehandling kræver væsentlig mere rengøring end lak.
  • Udbedring af småskader – Får du ridset gulvet, er det lettere at udbedre skaden når gulvet er olieret.
  • Erhvervsløsninger? Kontorlokaler med ekstrem slidtage bør efterbehandles med en 2-komponent lak (Traffic lak)

Når du vælger at lakbehandle dine gulve?

Langt de fleste vælger en efterbehandling med lak i forbindelse med en gulvafslibning. Lakken giver overfladen en ekstrem høj slidstyrke i forhold til en efterbehandling med Olie eller sæbe. Lakken fåes i flere varianter, hvad enten man ønsker en klar og næsten usynlig overflade, eller hvis man ønsker et mere hvidt “Look”. De fleste gulvfirmaer kører med både Mat, semimat, klar og hvid lak. Spørg evt. det enkelte gulvfirma til råds for det bedste resultat. 

Lakken er meget populær hos familier med børn samt dyr, idet lakken ikke tager imod ridser fra eks. legetøj, småsten samt klør fra hunde og katte. Vælger man en 2-komponent lak vil trægulvet være sikret mange år fremefter. Lakken er også godt egnet som en afsluttende behandling af trægulvet i forbindelse med en ludbehandling.

Når du vælger at oliebehandle dine gulve?

Ønsker du at oliebehandle dine trægulve, benytter gulvfirmaet en “hærdende” olie som til dels sørger for en hurtig optøring uden større lugtgener, men giver også gulvet en robust og slidstærk overflade. De fleste gulvfirmaer tilbyder oliebehandling med og uden “Hvid” pigmentering

Hvidpigmenteret olie bruges som afsluttende overfladebehandling når lyse trægulve er blevet ludbehandlede, for dermed at forstærke det lyse “udseende” Oliebehandling giver trægulvet en blød og flydende overflade, der med stor slidstyrke kan afvise både snavs og generel slidtage.

Til sammenligning med et “Lakket” trægulv er olien knap så slidstærk, dog kan man nemmere friske et olieret gulv op, når trægulvet er blevet slidt henover tid. Småskader kan lettere udbedres på et olieret gulv til sammenligning med når trægulvet har fået 3 x lak. Olien gulvfirmaet benytter afhænger af træsorten samt typen af gulv. Gulvfirmaet kan tilbyde dig kyndig rådgivning derom.

Når du vælger at ludbehandle dine gulve?

Har du netop fået udført en Gulvafslibning, og ønsket er at bevare det naturlige lyse “Look”, anbefaler Gulvafslibnings-guiden.dk at gulvet bliver ludbehandlet. Luden bremser den naturlige ”gulning” i træet.

Du skal være opmærksom på at en ludbehandling kun kan udføres på i forvejen lyse gulve af hård træsort. Mørkere træsorter som bla. teaktræ og mahogni kan ikke ludbehandles.

Ludbehandling af et trægulv er kun en “process” i processen, idet ludbehandlingen ikke kan stå alene som en færdig efterbehandling. Typisk vælger man en olie eller sæbehandling for at færdiggøre overfladen for at give trægulvet en hærdet og modstandsdygtig overflade.

Når du vælger at sæbebehandle dine gulve?

Er dine gulve af ældre dato og har trægulvet gennem årene fået “Patina” men foretrækker du at gulvet bibeholder et mere råt look, så anbefaler Gulvafslibnings-guiden.dk en sæbebehandling som giver en meget naturlig og flot overflade.

Mange kaster sig ud i selv at give gulvet en sæbebehandling, med det resultat at gulvet ikke får den rette mængde tilført overfladen, og dermed heller ikke den optimale modstandsdygtighed.

Sæbebehandlede trægulve kræver mere rengøring til sammenligning med olie og lakbehandlede gulve. Ønsker du “Hvidt” sæbebehandlet gulv kan man vælge sæbe tilført pigment.

Udfyld venligst formularen.

(Gerne med så mange informationer som muligt.)
Svar indenfor 24 timer

OPGAVEFORMULAR

Valgfrit at udfylde hele formularen

Jeg vil gerne ringes op